Ünlü futbolcunun paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! Kimse ilk başta anlayamadı… O detayı fark edince apar topar sildi!

Manchester United’ın genç futbolcusu Alejandro Garnacho'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşımda elektronik sigara görüldü. Durumu fark eden Garnacho yeniden paylaşım yaparken bu kez elektronik sigaranın olmaması dikkat çekti.

Ünlü futbolcunun paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! Kimse ilk başta anlayamadı… O detayı fark edince apar topar sildi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın formasını giyen 18 yaşındaki genç futbolcu , Alejandro Garnacho, gelecek vaat eden isimler arasında yer alıyor.

Kırmızı şeytanların taraftarının büyük umut beslediği futbolcu, bu kez futbolu yerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Ünlü futbolcunun paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! Kimse ilk başta anlayamadı… O detayı fark edince apar topar sildi! - Resim : 1

İŞTE O DETAY

Futbolcunun Instagram’dan paylaştığı fotoğraftaki koltuğun üzerinde elektronik sigara görüldü.

Ünlü futbolcunun paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! Kimse ilk başta anlayamadı… O detayı fark edince apar topar sildi! - Resim : 2

Paylaşımda sigara olduğunu fark eden futbolcu, apar topar paylaşımı kaldırdı. Daha sonra yeni bir fotoğraf paylaşan Garnacho bu kez elektronik sigaranın olmadığı bir fotoğraf paylaştı.

Transfermarkt'a göre değeri 25 milyon Euro olan Garnacho, bu sezon çıktığı 32 maçta 5 gol attı, 6 asist yaptı. 

Ünlü futbolcunun paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı! Kimse ilk başta anlayamadı… O detayı fark edince apar topar sildi! - Resim : 3