Ünlü stilistin oğlu ve eşi ölü bulundu!

Ünlü İngiliz stilist Phoebe Arnold'un 3 yaşındaki kayıp oğlu ve eski eşi Portekiz'de şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Cesetleri bulan avcılar, çocuğu yanmış bir arabada, adamı ise kafasına ateş etmiş bir vaziyette buldular.

Ünlü stilistin oğlu ve eşi ölü bulundu!

Avcılar, Pazar sabahı erken saatlerde Santa Margarida da Serra köyü yakınlarındaki dağlarda yanmış bir araçta üç yaşındaki Tasso'nun cesedini buldular. Ceset, ailenin bir ev inşa etmek için satın aldığı uzak bir arazinin yakınında bulundu.

Polis, Alman tasarımcı Clemens Weisshaar olarak bilinen babanın cesedini ise kendi kafasına ateş ederek kendini yaralamış bir vaziyette buldular.

Ünlü stilistin oğlu ve eşi ölü bulundu! - Resim : 1

Geçen hafta, Phoebe Arnold'un eşi Weisshaar'ın yaptığı bir velayet ziyaretinin ardından oğlunu eve teslim etmesi gerekiyordu fakat teslim etmedi. Durum üzerine kadın oğlunun kayıp olduğunu bildirdi.

Portekiz gazetesi Jornal de Noticias, Weisshaar ve Arnold'un Temmuz ayında ayrıldığını ve sorunlu bir ilişki yaşadıklarını açıkladı. Müşterileri arasında Paloma Faith'in de bulunduğu Arnold'un çocukları ile Lizbon'a taşındığı ve eski eşi Tasso'yu geçen ayın sonuna kadar görmediği öğrenildi.

Weisshaar, oğlunu annesinden alıp, onunla biraz zaman geçirdikten sonra 1 Kasım'da geri getireceğine söz verdi. Ancak öğenilene göre baba sözünden döndü ve Arnold polise oğlunun aynı gün kaybolduğunu bildirdi. Bölgede aramalar yapılmıştı fakat avcılar cesetleri bulana kadar hiçbir ize rastlanmamıştı.

Ünlü stilistin oğlu ve eşi ölü bulundu! - Resim : 2
Ünlü stilist, Gigi Hadid ile birlikte

 

POLİS SORUŞTURMASI

Portekiz'deki raporlar, Weisshaar ve oğlunun öldükten iki gün sonra bulunduklarını ortaya koydu. Ancak yapılacak olan otopsi ile kesin ölüm saatlerinin belirlenmesi bekleniyor.

Münih doğumlu Weisshaar'ın oğlu ile cesetlerinin bulunduğu yere, yaklaşık 20 dakika uzaklıkta Grandola kasabasında bir ofisi olduğu öğrenildi.

Weisshaar, ilk olarak Londra'daki Central Saint Martins Sanat ve Tasarım Koleji'nde (şimdi Central Saint Martins olarak adlandırılan) tasarım eğitimi almadan önce bir metal işçisi olarak çalıştı. 2002'de Amerikalı olan iş ortağı Reed Kram ile Münih ve Stockholm'de Kram/Weisshaar'ı kurdu.

Kram/Weisshaar'ın çalışmaları dünya çapında sergilendi. Yapılan çalışmalar, New York'taki Modern Sanat Müzesi, Paris'teki Centre Pompidou ve Almanya'daki Weil am Rhein'deki Vitra Tasarım Müzesi'nin daimi koleksiyonlarında bulunabilir.

Weisshaar'ın iş ortağının Stockholm'deki ofisine yapılan aramalar bu sabah erken saatlerde cevapsız kaldı. Münih'teki ofisinden de geri dönüş alınmadı ve firmaya e-posta yoluyla ulaşıldı.

Weisshaar'ın 2016'dan beri Arnold ile sevgili olduğu ve Tasso'nun velayetinin kendisine verildiği ayrılmadan önce bu yıl evlendikleri düşünülüyor.

İngiliz doğumlu stilist Arnold, Ponystep Magazine'in kuruculuğunu yaptıktan sonra Elle ve Garage gibi dergilerde moda direktörü olarak çalıştı. Ünlü müşterileri arasında şarkıcı Paloma Faith de vardı.

Portekiz'de soruşturmayı yürüten ulusal cezai soruşturma kurumu Policia Judiciaria, henüz dava hakkında açıklama yapmadı. PJ'nin Lizbon'daki basın ofisinden bir sözcü, "Bu aşamada yapacak bir açıklamamız yok" dedi.

Avcıların cesetleri buldukları köyün yakınlarındaki bir restoranda, Alman bir adam ve eski ortağını ara sıra gelen bir müşteri olarak tanımlayan işçi, Jornal de Noticias'a şunları söyledi:

"Bazen küçük çocukla birlikte geldiler ve diğer zamanlarda sadece o idi. Çok konuşan biri değildi. Günaydın ve iyi günler ve hepsi bu."