Ünlü iş adamına "Beni Rus kadınlarla aldattı" diyerek dava açmıştı! Kudret Akça ilk kez tv100'e konuştu

Ünlü iş insanı Rıza Akça'ya "Beni Rus kadınlarla aldattı" diyerek dava açan eşi Kudret Akça ilk kez tv100'e konuştu. Akça, "Artık bu sürecin bitmesini ve boşanmak istiyorum" dedi. İşte detaylar...

İş insanı Rıza Akça'ya 40 yıllık eşi Kudret Akça'nın "Beni Rus kadınla aldattı" diyerek haysiyetsiz bir yaşam sürdüğü iddiasıyla açtığı boşanma davası sürüyor.  Dün İzmir Adliyesi 15. Aile Mahkemesi'nde boşanma davasının 16. celsesi görüldü.

"Artık boşanmak istiyorum"

2017'de açılan davadan yine sonuç çıkmadı. Bu süreçte çok yıprandığını ve artık boşanmak istediğini anlatan Kudret Akça tv100'e konuştu ve "Eşim Rıza Akça bilerek dava sürecini uzatıyor. Artık boşanmak istiyorum" diyerek isyan etti.

Akça şöyle konuştu:

2017 yılında Amerika'ya yaptığımız bir seyahati sonrası, orda bazı kadınlarla mesajlaşmalarını yakaladım. Türkiye2ye döndüğümüzde boşanma davası açtım. Tabi bu boşanma süresi çok uzamaya başladı. Kendisinin bir sürü şahitleri var, ve bu şahitler gelmiyor. Adalet ağır işliyor. Süreç uzamaya başladı. Ben de bu sürenin bir an önce bitmesini ve boşanmayı istiyorum. Davanın esasında otelde konakladığına dair bir sürü belgeler ve bir çok kişinin bilgileri geldi. Mahkemeye kanıtlar sunduk. Artık bu sürecin bitmesini ve boşanmak istiyorum."