Ünlü isimlerden Beren - Kenan yorumu

Magazin gündeminden düşmeyen Beren Saat, Kenan Doğulu ilişkisini ünlü isimler ele aldı. İşte Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk'ün o yorumları...

Ünlü isimlerden Beren - Kenan yorumu

Beren Saat'in 35.yaş gününü kutladığı 26 Şubat günü sosyal medyadan yaptığı paylaşım başlayan ayrılık iddiaları ünlü oyuncunun 19 yaşındayken motosiklet kazasında kaybettiği ilk aşkı Efe Güray'ı andığı paylaşım sonrasında, eşi Kenan Doğulu ile ayrılacağı öne sürülmüştü.

Beren Saat'in paylaşımı şu şekilde olmuştu;

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bugun bir yasima daha girdim! Insanlarin yas aldikca ne kadar acimasiz olabildigi gercegiyle; hepsinin aslinda ayni kusursuz bebek olarak Dunya’ya geldigi bilgisi arasinda bocalamaktayim. Bir yandan kollektif bir askta yuzdugum, bir yandan en yakinimda nefreti hissettigim bu yas gunumde artik aglamayi asmis, gelen her derde gulmekteyim :)))) Ayak bastigim en karanlik dogum gunum oldugunu dusundugum anda Efe’yle sarkimiz Hero calinca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden isik yayildi. Bence hayatimin ikinci yarisi daha guzel olani olacak; yasamin benim icin inci gibi siraya dizdigi travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direnistir yasamak ve bir akistir ayni zamanda; bir kabullenistir, parcalanistir, butunlenip yeniden dogustur; bir serzenistir yasamak; ani bir yuzlesmedir, yeniden tanismadir, yolun yarisinda bastan baslamadir; deli derlercesine bir gulustur; insan incitememektir sahsi incinmisliklerinden oturu; bir dinleyistir vaaz vermeden, ikna olustur sual etmeden; bir diz cokustur egilebildigince ve fakat dimdik bir inanistir da yasamak; oyle bir sevistir ki herkesi oldugu gibisine... Iyi ki varsiniz, iyi ki dogduk! #happybirthdayto🐝

BErEn Saat (@berenn_saat)'in paylaştığı bir gönderi ()

Beren Saat'in bu paylaşım ardından bir konser çıkışında boşanma iddaalarına karşı verdiği tepki ''Ne boşanması? Aramızda hiç bir problem yok. Bu dedikodulara zaten alışkınız. Benim bunu belki yirminci duyuşumdur.''  olmuştu.

Buna rağmen Beren Saat kameralara ''Zaman verin düşüneyim'' gibi kafaları karıştıran açıklamalar yapmaya ve moralsiz görüntüler vermeye devam etmişti.

Beren Saat hafta sonu görümcesi Canan Doğulu'nun doğum gününde çekilen fotoğraflarda aylar sonra eşi Kenan Doğulu ile birlikte mutlu pozlar vermişti.

Daha sonrasında trafik kazasında ölen eski sevgilisi Efe Güray ile birlikte Ankara Kuğulupark'ta çekilen bir fotoğrafı kalp emojisi koyarak sosyal medya hesabından paylaşan Beren Saat'i pek çok takipçisi eleştiri yağmuruna tutmuştu. 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌬💛 #HappyBirthdayEfe

BErEn Saat (@berenn_saat)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bazı takipçileri, "Kenan'a haksızlık ediyorsun" ,"Bence eşine saygısızlık yapıyorsun Beren", "Kenan çok sabırlıymış" gibi yorumlarda bulunurken, bazıları da Saat için "çok vefalı" ifadesini kullanmıştı. Bazı takipçiler ise Beren Saat'in yeni başlayacak dizisi için böyle davrandığını öne sürülmüştü.

Eşi Kenan Doğulu ile arasının bozuk olduğu ve ayrılacakları konuşulan Beren Saat’in hayatını kaybeden eski sevgilisiyle ilgili bol miktarda paylaşım yapması da kafaları iyiden iyiye karıştırmıştı.

Oyuncu sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımla haklarında çıkan iddialara bir yanıt verirken yine kafaları karıştırmıştı. Beren Saat'in paylaşımında Kenan Doğulu'nun #aşkatürlüşeyler etiketini kullanması, bu şarkının sözlerinden alıntı yapması ve "Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı…", "Sen tabi ki yeni şarkılar yazacaksın." ifadeleri hayranlarını ikiye bölmüştü.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ben oyun arkadasimi buldum galiba” dedim bir aksam, gozlerin parlayarak baktin. Gece gitar sesiyle uyandim; bir sarkiya baslamistin, buyulendim. Biz o sarkiyi beraber bitirirken, ask sarkisi olduk. Birbirimizin yaralarini öptükce can arkadasi olduk. Yaydigimiz ask enerjisiyle cevremizde iklim degisikligine sebep olduk ve beraber ne eglendik:) Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadasimi, yol arkadasimi... Bir yerlerin kapisinda el ele cekilmis naylon fotograflarimizi ask sananlar icin bunlar, arkadaslarimizin gozunden hesapsizca biz iste. Ne zaman bosanacaksiniz diyorlar surekli; guvenmek, baglanmak, bagislamak, vazgecmek butun bu agir duygusal sureci hic merak eden yok. Bosanmak isin en kolay kismi, ben evlenmeye de gorece az hevesli taraftim zaten. Benim icin esas olan hep askti, asktir! Bir yastikta kocamak mi, beraber ölmek mi insanlarin bir aski basarmaktan anladigi bilemiyorum. Oysa sen, ben, baba’nin gitari bir yatagin icinde; sonsuz zamanin durakladigi, ömrün tamamlandigi yüz yillar yasadik. Bu demode romantizmde ortagim oldugun icin tesekkur ederim. Sen tabi ki yeni sarkilar yazacaksin. Artik icimde ne ofke, ne en ufak bir pismanlik; her damla gozyasima ziyadesiyle degdin. Iyi ki dogdun da, sana asik oldum 💚 #happybirthdayKen #nomatterwhatilovedtoloveyou #askaturluseyler

BErEn Saat (@berenn_saat)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Ünlü çiftin ilişkisine ve Beren Saat'in bu paylaşımlarına ünlü isimlerin yorumu şu şekilde oldu;

Onur Baştürk: Beren Saat çok zeki bir kadın. Belli ki elinde ciddi bir koz var, Kenan susuyor ama o sürekli ilişkisiyle ilgili çok derin çok duygusal açıklamalar yapıyor. Söylediği şey ise şu: Âşıktım, ama artık değilim, üzüldüğüme de değdi ama, ona da pişman değilim!”

Cengiz Semercioğlu: Beren Saat, Kenan Doğulu’ya Çin işkencesi uyguluyor. Ne yaşadıysa artık yavaş yavaş, kanırta kanırta Kenan’ın burnundan getiriyor. Kendi doğum gününde ayrı, Kenan’ın doğum gününde ayrı duygusal şiddet uyguluyor eşine... 

İlişki masumiyetini kaybettiyse, gördüğümüz aşk değilse, öfke, pişmanlık, gözyaşı varsa ortada ne duruyorsun bu evlilikte? Demek Kenan’ın da kusuru o kadar büyük ki, ‘ne diyorsun, neden evliliğimizi sürekli tartıştırıyorsun’ diye itiraz bile edemiyor.

Ömür Gedik: Kenan’ın en acı doğum günü bu oldu herhalde. Beren doğum günü kutlamasında ihanete işaret eden ifadeler kullandı, Kenan’ın masumiyetini yitirdiğini söyledi. O ilk günkü büyünün bozulduğunu açıkladı. Kenan’ın şarkılar yazacağı yeni aşklara yelken açacağını bile söyledi. “Artık içimde öfke yok” diyor ama bu mesaj bile hayal kırıklığının bir ürünü bence.