Ünlü komedyen Ata Demirer’in son hali şaşırttı!

Tatil için Çanakkale Bozcada’yı tercih eden ünlü komedyen Ata Demier, sosyal medya hesabından doğum gübü paylaşımı yaptı. Fazla kiloları ile tanıdığımız ünlü komedyen Ata Demirer, bu kez verdiği kilolarla gündeme geldi. Demirer’in son hali hayranlarını şaşırttı.

Ünlü komedyen Ata Demirer’in son hali şaşırttı!

Yaz aylarını Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde geçiren komedyen Ata Demirer, doğum günü olan 6 Temmuz'da paylaştığı fotoğrafla takipçilerini şaşkına çevirdi.

Ünlü komedyen Ata Demirer’in son hali şaşırttı! - Resim : 1Ata Demirer, instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile gündem oldu. 49 yaşındaki oyuncunun bir hayli kilo verdiği görüldü.
 Ünlü komedyen Ata Demirer’in son hali şaşırttı! - Resim : 2

"NASIL KİLO VERDİNİZ?"

Bozcaada'da deniz ve güneşin tadını çıkaran Demirer'e, takipçilerinden doğum günü mesajlarının yanı sıra "Maşallah", "Nasıl kilo verdiniz?", "Kesinlikle daha iyisin", "Kilo harika" şeklinde çok sayıda yorum geldi.

Ünlü komedyen Ata Demirer’in son hali şaşırttı! - Resim : 3Ünlü oyuncu, 110 binden fazla beğeni alan gönderiye, dünyaca ünlü ABD'li aktör Robert de Niro'nun başrolünde yer aldığı, 1976 yapımı 'Taxi Driver' filminde geçen "Benimle mi konuşuyorsun?" repliğini yazdı. İşte, Ata Demirer'in son hali...

Ünlü komedyen Ata Demirer’in son hali şaşırttı! - Resim : 4