Ünlü komedyen ‘Bahar’ dizisine konuk oluyor! ‘Muhtar Hasibe’ diziye çıkarma yapacak

Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, ekranların reyting rekortmeni dizisi Bahar’a konuk oyuncu olarak katılıyor.. Dizide ‘Hasibe’ rolüyle yer alan Sakallıoğlu, yayınlanan fragmandaki halleriyle dikkatleri çekti.

Sosyal medyada yayınladığı komik videolarla adını duyuran ve sonra şöhreti yakalayan Yasemin Sakallıoğlu, gösterilerine devam ediyor. Şivesi ve yaptığı esprilerle güldüren Yasemin Sakallıoğlu, ekranların sevilen dizisi Bahar’a konuk oyuncu olarak yer alacak.

Ünlü komedyen ‘Bahar’ dizisine konuk oluyor! ‘Muhtar Hasibe’ diziye çıkarma yapacak - Resim : 1

MUHTAR HASİBE ROLÜYLE EKRANLARDA

23 Nisan Salı akşamı 10. bölümüyle ekrana gelen dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne konuk olacak Yasemin Sakallıoğlı, Peran Vakıf Hastanesi doktorlarının gönüllü olarak çalışmaya gittiği köyün muhtarı Hasibe karakterine hayat verecek. Güldüren sahnelerin yaşandığı dizi, yarın akşam izleyiciyle buluşacak.

Ünlü komedyen ‘Bahar’ dizisine konuk oluyor! ‘Muhtar Hasibe’ diziye çıkarma yapacak - Resim : 2

BAHAR BOŞANMA KARARI ALIYOR

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoyi Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya ve Hatice Aslan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında aldatıldığını öğrenen Bahar, boşanma kararı alırken Timur ise barışmak için mücadele ediyor. Terk edilen Rengin ise Parla'nın babasının Timur olduğunu Bahar'a söylemeye hazırlanıyor. 

Ünlü komedyen ‘Bahar’ dizisine konuk oluyor! ‘Muhtar Hasibe’ diziye çıkarma yapacak - Resim : 3