Geçmişi kirli polemiği bitmedi! Mehmet Ali Erbil sorusuna bakın ne yanıt verdi?

Mehmet Ali Erbil'in, Seda Sayan için kullandığı "Geçmişi kirli" sözlerinden sonra ikilinin araları açılmıştı. Sayan'dan özür dileyen Erbil, "Bizim aramıza kimse giremez" demişti. Olayın tatlıya bağlandığı sanılmıştı. Ancak Sayan, Erbil'in adını duyunca bakın ne tepki verdi. İşte detaylar...

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında "Geçmişi kirli" polemiği gündemi uzun süre meşgul etmişti.

İkilini orta yolu bulmasının ardından olayların başlangıcında ilk paylaşımı yapan Tolga Yüce'den tartışma yaratacak itiraf gelmişti.

Yüce, "O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse, ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım. Mehmet Ali Erbil beni aradı. 'Bir şey paylaşalım' dedi. 'Sen paylaş, ben de senden paylaşayım' dedi. Ben de bir yazı yazdım. Kendisinden onay aldım, paylaştım. Kendisi de benden alıp, paylaştı ama ben bu yazının Seda Sayan ile alakalı olduğunu bilmiyordum" sözlerini kullanmıştı.

Konuşmaktan kaçındı

Tüm gelişmelerin ardından Seda Sayan Arnavutköy'de bir balıkçı çıkışı görüntülendi. Sazcıların şefinin doğum gününü kutladıklarını söyleyen Sayan, geçen haftalarda polemik yaşadığı ve ardından barıştığı Mehmet Ali Erbil'le ilgili konuşmaktan kaçındı.