"Yalan haberlerle beni ve ailemi taciz ettiniz” diyen Şahan Gökbakar belgeleriyle ateş püskürdü!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'te dubleks bir villa aldığı ve izinsiz iskele yaptırdığı yönündeki haberlere sosyal medya hesabından ateş püskürdü. İşte Gökbakar'ın zehir zemberek açıklamaları...

"Yalan haberlerle beni ve ailemi taciz ettiniz” diyen Şahan Gökbakar belgeleriyle ateş püskürdü!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'te dubleks bir villa aldığı ve izinsiz iskele yaptırdığı yönündeki haberlere açtı ağzını yumdu gözünü...

Çıkan haberlerin yalan olduğunu söyleyen Gökbakar, "Yalan haberlerle beni ve ailemi taciz ettiniz. Evimin yerini ifşaladınız" diyerek sitem etti. Gökbakar, kendisinin yaptırdığı iddia edilen iskelenin de fotoğrafını paylaşarak yeni olmadığını, yıllar önce izin alarak yaptırıldığını söyledi.

"Ana haber bülteninde, özel hayatımı ihlal ettiniz"

Şahan Gökbakar sosyal medya hesabı İnstagram'dan şu açıklamayı yaptı:

"Kaz Daglari yok olmasin dedigim gunden beri baslayan kotuleme ve iftira kamapanyasi devam ediyor...Günlerdir hakkimda YALAN haberler yayınladiniz. Beni ve ailemi taciz ettiniz. Magazinde basladiniz, gazetelerde manset ettiniz, Ana haberlerle yalanlara devam ettiniz. Devlet televizyonu TRT olarak evimin uzerinde drone ucurdunuz ve Ana haber bulteninde, ozel hayatimi ihlal ettiniz, esim ve iki cocugumla yasadigim, evimin yerini iyi kotu herkese ifsa ettiniz. Hedef gosterdiniz.

"Yalan haberlerle beni ve ailemi taciz ettiniz” diyen Şahan Gökbakar belgeleriyle ateş püskürdü! - Resim : 2

"Hepsi koca bir YALAN..."

Hep sustum bekledim. Cunku ne dublex villa var, ne kacak iskele, ne de yıkım kararı...Hepsi koca bir YALAN...Burda tek katlı bir köy evi, 20m2 de iskelesi var. Ben burayi almadan once de yillardir vardı. Yapi kayit belgelerini de almis benden onceki sahibi..

"Yalan haberlerle beni ve ailemi taciz ettiniz” diyen Şahan Gökbakar belgeleriyle ateş püskürdü! - Resim : 3

Yani anlayacaginiz belki de Turkiye sahillerindeki bircok yapidan iskeleden uzantidan daha masum ve yasal bir iskele... not: organize edilen tur teknesi, cekilen fotolar ve bugune gelene kadar butun olanlari da yakinda goruntuleriyle aktaracagim. Bekliyorum su an... @trt @trthaber @dha @atv @sabah @yeniakitgazetesi @milliyet_gazete @hurriyetcomtr @posta.com.tr"

"Yalan haberlerle beni ve ailemi taciz ettiniz” diyen Şahan Gökbakar belgeleriyle ateş püskürdü! - Resim : 4