Ünlü komedyenden acı haber! Kanser nedeniyle hayatını kaybetti

Smothers Brothers ile tanınan ABD'nin ünlü komedyeni Tom Smothers'ın hayatını kaybettiği duyuruldu. Evinde yaşamını yitirdiği açıklanan 86 yaşındaki oyuncunun kanser hastası olduğu açıklandı.

Ünlü komedyenden acı haber! Kanser nedeniyle hayatını kaybetti

Erkek kardeşiyle birlikte şarkı söylediği komedi ikilisi Smothers Brothers ile tanınan komedyen Tom Smothers’ın yaşamını kaybettiği açıklandı.

Smothers’ın küçük kardeşi ve profesyonel partneri Dick Smothers, abisinin evde kanserden öldüğünü doğruladı.

Yaptığı açıklamada, "Tom sadece herkesin hayatında isteyeceği sevgi dolu bir ağabey değildi, aynı zamanda türünün tek örneği bir yaratıcı ortaktı. 60 yıldan fazla bir süredir, sahnede ve sahne dışında onunla birlikte bir ömür geçirdiğim için sonsuza kadar minnettarım. İlişkimiz iyi bir evlilik gibiydi; ne kadar uzun süre birlikte olursak, birbirimizi o kadar çok seviyor ve saygı duyuyorduk. Gerçekten kutsanmıştık" dedi. 

Ünlü komedyenden acı haber! Kanser nedeniyle hayatını kaybetti - Resim : 1

SAHNEYE DÖNECEKLERİ AÇIKLANMIŞTI

Kardeşler, 1967'den 1969'a kadar süren CBS varyete şovu "The Smothers Brothers Comedy Hour"daki keskin hiciv komedileriyle öncü oldular.

CBS; siyasi eleştirileri, sivil hakları savunması ve Vietnam Savaşı'na karşı muhalefeti nedeniyle programla ters düştükten sonra gösteriyi yayından kaldırdı.

Tom Smothers, "All Arts TV" tarafından paylaşılan 2019 röportajında ​​gülerek, "Elli yıl sonra geriye dönüp baktığımda kovulduğumuzu görüyorum ve hala kızgınım" demişti.

İkili, programlarındaki açık sözlülükleri nedeniyle aldıkları eleştiriler hakkında sık sık şakalaşıyorlardı, ancak ifade özgürlüğü ciddiye aldıkları bir şeydi.

Kardeşlerin, geçen yıl, 2023'te bir turneyle sahnelere dönecekleri açıklanmıştı.