Demet Şener tacize uğradı: Ağza alınmayacak küfürler

Ünlü manken Demet Şener Emirgan yolunda uğradığı tacizi anlattı. Şener, kendisine sözlü tacizde bulunan motokuryeyi savcılığa şikayet etti.

Ünlü manken Demet Şener, Emirgan yolunda motokuryenin tacizine uğradı. Şener kendisine küfür eden motokuryeyi savcılığa şikayet etti. 

Şener,  "Biz de bunları sineye çekmeyeceğiz ki insanlara örnek olalım. Bu kadar ağır küfürleri tabii ki beklemiyordum. Şok oldum, korkmak demeyelim ama korkutucu, insanın can güvenliği de kalmıyor" dedi. 

"Ağza alınmayacak küfürler"

Olay karşısında şok olduğunu söyleyen Şener, "Yalnız değildim, bir kız arkadaşım vardı. Tabii ki hiçbir şekilde tek bir meslek dalını genellemeyi doğru bulmuyorum. Bu kişisel bir şey. Bu karşıdaki kişinin kendiyle alakalı bir şey. Herhangi bir meslekten de olabilirdi. Yolda trafikte yaşanan bir şekilde sözlü olarak inanılmaz ağza alınmayacak küfürlerde bulunması. Ben de bunun bir kısmını da aslında plakasını almaya çalışırken kaydetmiş bulundum. O yüzden biz de elimizdeki delillerle suç duyurusunda bulunduk. En kısa zamanda sonuçlanır diye düşünüyorum"