Didem Sarı'dan şoke eden paylaşım! eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşaladı

Didem Sarı'dan Çağla Şıkel ve İzzet Antebi'yi ifşa eden bir paylaşım geldi. İzzet Antebi ile 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Didem Sarı, olay paylaşımından sonra bir de adalet paylaşımı yaptı. İşte ayrıntılar...

Didem Sarı'dan şoke eden paylaşım! eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşaladı

İş adamı İzzet Antebi ile 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Didem Sarı sosyal medya hesabından olay paylaşımlarda bulundu. Didem Sarı evli olduğu süreçte eski eşi İzzet Antebi ile Çağla Şikel'in yazışmalarını ifşa etti. Yasak aşk yaşadıklarını da öne sürdü. 

Boşanmasının hemen ardından Ünlü manken Tuvana Türkay ile aşk yaşamaya başlayan İzzet Antebi'nin Çağla Şikel ile yazışmaları ifşa oldu. Yazışmaları ise eski eşi Didem Sarı ifşaladı. 

Didem Sarı'dan şoke eden paylaşım! eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşaladı - Resim : 1

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları herkeste şoke etkisi yarattı. Didem Sarı, evli olduğu süreçte eski eşi İzzet Antebi'nin Çağla Şıkel ile olan yazışmalarını yayınladı. Çağla Şıkel ve İzzet Antebi'nin birbirine övgü yağdırdıkları görüldü. Didem Sarı Çağla Şıkel ile İZzet Antebi'nin yasak aşk yaşadıklarını ima etti. Mesajlaşmalrının eski eşiyle henüz boşanmadan önce gerçekleştiğini açıkladı. 

Adı Çağla Şıkel ile aşk dedikodularına karışmıştı

İzzet Antebi ile Çağla Şıkel arasında aşk dedikoduları magazin dünyasında konuşulmuş ve ses getirmişti. Şu sıralar Tuvana Türkay ile aşk yaşayan İzzet Antebi'nin bu paylaşımlar karşısında nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu. 

Didem Sarı'dan şoke eden paylaşım! eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşaladı - Resim : 2

İlahi adalet paylaşımı

Didem Sarı'nın yunan mitolojisinde adaletin sembolü olan paylaşımı da dikkat çekti.
Paylaşımında "Themis, Yunan mitolojisinde uranüs ve Gaia'nın kızı olan adalet ve düzen tanrıçasıdır. İlahi adaletin tecessümüdür" açıklamasında bulunarak imalı bir paylaşımda da bulundu. 

Didem Sarı'dan şoke eden paylaşım! eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşaladı - Resim : 3