Ünlü model aşk hayatıyla ilgili bir konuştu pir konuştu! Yatak odası sırlarını anlattı

Dünyaca ünlü Alman model Heidi Klum, ilerleyen yaşına rağmen fiziksel görünümünde büyük bir değişiklik olmamasıyla sıklıkla gündeme geliyordu. Aşk hayatıyla zaman zaman dikkatleri üzerine çeken Klum, bu kez aşk hayatıyla ilgili bilinmeyenlerini açıklamasıyla olay oldu.

Ünlü model aşk hayatıyla ilgili bir konuştu pir konuştu! Yatak odası sırlarını anlattı

Dünyaca ünlü süper model Heidi Klum, aşk hayatıyla ilgili oldukça samimi açıklamalarda bulundu.

50 yaşındaki Alman model Heidi Klum, Renault Formula 1 takımının yöneticisi Flavio Briatore ile 2003-2004 yılları arasında aşk yaşamış, bu birliktelikten kızı Leni Klum’u (73) dünyaya getirmişti.

Çift, Mart 2003'te Klum 29, Briatore ise 53 yaşındayken çıkmaya başladı ancak ünlü model çocuğuna hamileyken ayrıldılar.

Mayıs 2004'te kızı Leni'yi doğurduğunda, Klum, daha sonra Leni'nin üvey babası olacak olan 60 yaşındaki pop yıldızı Seal ile çıkıyordu.

Ünlü model aşk hayatıyla ilgili bir konuştu pir konuştu! Yatak odası sırlarını anlattı - Resim : 1
Flavio Briatore

 

"BENİM BİR TİPİM YOK"

Sözcü'nün aktardığına göre, Briatore ile olan ilişkisi hakkında konuşan ünlü model, Briatore'yi “gerçekten yaşlı” olarak nitelendirdi.

Konuk olduğu “Call Her Daddy” podcast'inde konuşan Klum, flört konusunda dış görünüş seçimlerinden bahsederek, "Geçmişime bakın. Benim bir tipim yok. Kel, çok yaşlı, uzun saçlı, sıska birileriyle birlikte oldum. Kişilikleri de çok ama çok farklıydı."

Ünlü model aşk hayatıyla ilgili bir konuştu pir konuştu! Yatak odası sırlarını anlattı - Resim : 2
Tom Kaulitz ve Heidi Klum 

 

"YATAK ODASINDA ÇOK VAKİT GEÇİRİYORUZ"

"Günün sonunda yanında rahat hissedeceğiniz birini istersiniz. Kendinizi harika hissetmenizi sağlayan, sizi gören ve görmeye devam eden biri." dedi.

34 yaşındaki Tom Kaulitz ile 2019’dan beri evli olan güzel model, yatak odasında çok vakit geçirdiklerini ve "sonsuz, ateşli, vahşi" bir seks hayatları olduğunu anlattı.

Klum, kendisini seksi hissetmek için için tek yapması gerekenin "kocasına bakmak" olduğunu ekledi.

Cinsel hayatında ne kadar çılgın olduğuna 10 üzerinden 9 puan veren Klum, ayrıca seks yaptığı en özel yerlerin de özel uçak ve deniz olduğunu açıkladı.