Ünlü model cinsel hayatını en ince ayrıntısına kadar anlattı

İngiltere'nin en çok izlenen televizyon programı Love Island'da tüm dikkatleri üzerinde toplayan güzel model Shannon Singh yaptığı cinsel ilişki itiraflarıyla herkesi şaşkına çevirdi. Oldukça hareketli bir cinsel hayatı olduğunu söyleyen güzel yarışmacı, yolculuk sırasında benzin istasyonlarında durup cinsel ilişki yaşadıklarını ve dahasını anlattı. İşte detaylar...

Ünlü model cinsel hayatını en ince ayrıntısına kadar anlattı

Love Island yıldızı 24 yaşındaki Shannon Singh katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına çevirdi. Güzel model cinsel hayatıyla ilgili en ince detayları bile bir bir anlattı. 

Cinsel hayatım söz konusu olduğunda utangaç değilim çünkü buna ihtiyacım var diyen güzel model, erkek arkadaşının bu durumdan çok memnu olduğunu söyledi. 

"Sabah tuvalette..."

Shannon Singh, geçtiğimiz yıl lgünde 8 kez cinsel ilişkiye girdiğini söyleyerek şoke etmişti. Güzel model katıldığı programda şunları söyledi:

"Her gün değil ama çok cinsel ilişkiye giriyorum. Cinsel olarak çok aktifim. Dün sabah, sonra tuvalette, sonra da öğleden sonra ilişki yaşadım. Biraz kaba ve sert olmayı seviyorum. Sabah ilişkisini biraz seviyorum. Bekaretimi oldukça genç yaşta kaybettim, yaşıma göre hep olgun olmuşumdur. Onu çok genç yaşta kaybettiğim için üzgünüm. Ama genç yaştan itibaren cinsel olarak aktiftim. Londra'dan İskoçya'ya uzun bir yolculuk yapacağız ve benzin istasyonlarında durup sevişeceğiz"