Ünlü model Hailey Baldwin hastaneye kaldırıldı

Ünlü model Hailey Baldwin, evinde eşi Justin Bieber'la kahvaltı yaparken rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Covid-19 sonrasında, felç belirtileri gösteren Baldwin tedavi altına alındı.

Ünlü model Hailey Baldwin hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Justin Bieber’la evli olan Hailey Baldwin Bieber, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada beyninde küçük bir kan pıhtısı geliştiği için Kaliforniya’daki Palm Springs yakınlarındaki bir hastaneye kaldırıldığını hayranlarına duyurdu. Baldwin, geçirdiği Covid-19 rahatsızlığının ardından felç benzeri semptomlar gösterdiği için tedavi altına alındı.

Kendisi açıkladı

25 yaşındaki model,  yaptığı açıklamada, “Perşembe sabahı, felç benzeri semptomlar yaşamaya başlayıp hastaneye kaldırıldığımda kocamla kahvaltı ediyordum” ifadelerini kullandı

“Beynimde oksijen eksikliğine neden olan küçük bir kan pıhtısı olduğunu keşfettiler, ancak vücudum bunu kendi kendine yendi ve birkaç saat içinde tamamen iyileştim. Bu kesinlikle yaşadığım en korkunç anlardan biri olsa da, şimdi evdeyim ve durumum iyi. Benimle ilgilenen tüm harika doktorlara ve hemşirelere çok minnettarım ve müteşekkirim! İyi dilek ve endişeyle ulaşan herkese tüm destekleri ve sevgileri için teşekkür ederiz” dedi..