Ünlü model Kelly Brook’dan çıplaklık itirafı! Hayranları duyunca şaşkına döndü

Dünyaca ünlü model Kelly Brook, kıyafetlerle ilgili özel bir sorunu olduğunu belirterek, “Çıplak daha iyi görünüyorum” dedi. Bunu duyan hayranları şaşkına döndü.  

Ünlü model Kelly Brook’dan çıplaklık itirafı! Hayranları duyunca şaşkına döndü

44 yaşındaki ünlü model Kelly Brook, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fiziğiyle ve güzelliğiyle gündemden düşmeyen model, her zaman istediği gibi görünmediğini itiraf ederek, üzerine tam oturmayan kıyafetler için kendi vücudunu suçlamadığını belirtti.

Ünlü model Kelly Brook’dan çıplaklık itirafı! Hayranları duyunca şaşkına döndü - Resim : 1

"AYNAYA ÇIPLAK BAKIYORUM"
 
Kelly Brook; "Aynaya çıplak bakıyorum, kendimi seviyorum. Sonra kıyafetlerimi giyiyorum ve bu benim en iyi halimi göstermiyor. Zaten her zaman çıplakken daha iyi göründüğümü söylerim. Kıyafetlerin beni hayal kırıklığına uğrattığını düşünüyorum ve bu benim hatam değil. Bu tasarımcıların hatası, doğru kesmiyorlar" diye konuştu. 

Ünlü model Kelly Brook’dan çıplaklık itirafı! Hayranları duyunca şaşkına döndü - Resim : 2

"SABAHLARI YATAKTAN FIRLAMAK İSTİYORUM"

Kelly Brook algılanan zayıflıktan ziyade sağlığa odaklanmanın gerekliliğini vurgulayarak şunları söyledi: "Ben de gerçekçi olmayan hedefler koymuyorum. 21 yaşımda olduğum gibi görünmek istemiyorum, 44 yaşımda olduğum kişiyle gayet iyiyim. Sağlıklı, enerji dolu, sabahları yataktan fırlamak istiyorum."

Ünlü model Kelly Brook’dan çıplaklık itirafı! Hayranları duyunca şaşkına döndü - Resim : 3

"KIVRIMLARIMI SEVİYOR"

Kelly Brook, daha önce verdiği başka bir röportajda bedenine her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını dile getirmişti.  Brook; "Jeremy, İtalyan olduğu için kıvrımlarımı seviyor, bu konuda endişelenmeme gerek yok. Sizden başka kimsenin aslında nasıl göründüğünüzü gerçekten umursamadığını fark etmelisiniz. Sizi iyi hissettiren şeyi yapmalısını. Çünkü bir başkasını memnun etmek için belli bir şekilde görünmeye çalışırsanız bu hiç bitmeyen bir savaş olur" şeklinde konuşmuştu.

Ünlü model Kelly Brook’dan çıplaklık itirafı! Hayranları duyunca şaşkına döndü - Resim : 4