Ünlü muhabir duyurdu! İtalyanlardan transfer çıkarması! Beşiktaş’ın ve Galatasaray’ın yıldızına kancayı taktılar!

İtalya Ligi ekiplerinden Lazio, Beşiktaş’ta forma giyen Gedson Fernandes ve Galatasaray’da forma giyen Lucas Torrerira’yı transfer etmek istiyor.

Ünlü muhabir duyurdu! İtalyanlardan transfer çıkarması! Beşiktaş’ın ve Galatasaray’ın yıldızına kancayı taktılar!

İtalya Ligi Serie A’da sezonu 2.sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Lazio transfer çalışmalarına hız verdi. İtalyan ekibi Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurmak için birçok futbolcuyu transfer gündemine aldı.

TORREIRA ANA HEDEF

Alfredo Pedulla’nın haberine göre Maurizio Sarri hücum hattını ve orta sahayı güçlendirmek istiyor. Orta saha için transfer hedefleri arasında Lucas Torreira’nın ana hedef olduğu kaydedildi.

Ünlü muhabir duyurdu! İtalyanlardan transfer çıkarması! Beşiktaş’ın ve Galatasaray’ın yıldızına kancayı taktılar! - Resim : 1

GEDSON DA LİSTEDE

Bunun yanında Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes’in de transfer hedefleri arasında olduğu belirtildi.

Ünlü muhabir duyurdu! İtalyanlardan transfer çıkarması! Beşiktaş’ın ve Galatasaray’ın yıldızına kancayı taktılar! - Resim : 2

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Lazio ile görüşme yapacağını ifade eden Torreira’nın menajeri Pablo Bentancur, Ayhan Şensoy’un haberine göre Bentancur, Lazio’nun Torreira için 12 milyon euro teklif ettiğini, bu teklifi Galatasaray yönetimiyle görüşeceğini ifade etmişti.

Galatasaray formasıyla geçen sezon 34 maça çıkan Torreira, 1 asist yaptı.

Beşiktaş formasını 36 maçta terleten Gedson Fernandes ise 36 maçta 3 gol attı, 7 asist yaptı.