Şoke eden değişim! Ünlü oyuncu Buket Dereoğlu'nun son hali inanılır gibi değil!

Hayatını kaybeden usta oyuncu Ercan Yazgan'ın üvey kızı olan ünlü oyuncu Buket Dereoğlu'nun son hali şoke etti. İşte Dereoğlu'nun yıllar içerisindeki şaşırtan değişimi...

Şoke eden değişim! Ünlü oyuncu Buket Dereoğlu'nun son hali inanılır gibi değil!

Bir döneme damga vuran "Bizimkiler" dizisinde dizisiyle şöhrete kavuşan ünlü oyuncu Buket Dereoğlu'nun son hali sosyal medyaya damga vurdu.

90'lı yıllara damga vuran Dereoğlu, Talı Kaçıklar ve Bizimkiler dizileriyle adından oldukça söz ettirmişti.

Şoke eden değişim! Ünlü oyuncu Buket Dereoğlu'nun son hali inanılır gibi değil! - Resim : 1

1989 yılında başlayan 13 yıl devam eden "Bizimkiler" dizisinde Erdal Özyağcılar, Ercan Yazgan, Aykut Oray, Savaş Dinçel, Zihni Göktay, Meral Çetinkaya gibi birbirinden usta oyuncularla birlikte rol almıştı.

Ünlü oyuncunun yıllar içerisindeki şaşırtan değişimi hayranlarını şaşırttı.

Şoke eden değişim! Ünlü oyuncu Buket Dereoğlu'nun son hali inanılır gibi değil! - Resim : 3

Buket Dereoğlu kimdir?

90'lı yıllarda Bizimkiler'in yanı sıra, Cümbüş Sokak, Sarı Gacı, ve Tatlı Kaçıklar dizilerinin kadrosunda yer aldı. 2012 yılında ise "Eve Düşen Yıldırım" dizisinde rol aldı.

Başından iki evlilik geçen Buket Dereoğlu, 1994 yılında oyuncu Volkan Severcan ile evlendi, bu beraberlik 2 yıl sürdü ve 1996 yılında son buldu. Buket Dereoğlu ikinci evliliğini ise 2004 yılında meslektaşı Özgür Özgülgün ile yaptı. İkinci evliliğinden Can adında bir oğlu var.

Şoke eden değişim! Ünlü oyuncu Buket Dereoğlu'nun son hali inanılır gibi değil! - Resim : 5

Öte yandan Dereoğlu, sosyal medya hesabından üniversite yıllarına ait bu fotoğrafını, "Ay ne miniğiz Meltem Cumbul! Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı... (Peki benim vatkaları ne yapacağız?)" notu ile paylaştı.

Şoke eden değişim! Ünlü oyuncu Buket Dereoğlu'nun son hali inanılır gibi değil! - Resim : 6