Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş siyasete atılıp, milletvekili aday adayı oldu... İşte başvuru yaptığı parti

Arka Sokaklar başta olmak üzere birçok projeden tanıdığımız ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, siyasete atıldı Taçbaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş siyasete atılıp, milletvekili aday adayı oldu... İşte başvuru yaptığı parti

Türkiye 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı'nın yanı sıra milletvekillerini de seçecek. Seçimler öncesinde gözler partilerdeki adaylık hareketlerine çevrildi. Milletvekili olmak isteyen partili vatandaşların yanı sıra sanatçılar da adaylık başvurusu gerçekleştiriyor. Candan Erçetin'den sonra o isimlerden biri de Arka Sokaklar'dan tanıdığımız Filiz Taçbaş oldu. Taçbaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvurduğunu açıkladı. 

"ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA YOLUMA DEVAM EDECEĞİM" 

Instagram hesabından paylaşım yapan Taçbaş, "Cumhuriyetimizin 100. yılında bir olabileceğimiz, tüm sorunların altından tek yumruk olarak kalkabileceğimiz... Vatanıma ve milletime yoldaş olacağım bir göreve adım atıyorum. CHP İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yoluma devam edeceğim. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş siyasete atılıp, milletvekili aday adayı oldu... İşte başvuru yaptığı parti - Resim : 1