Ünlü oyuncu Gupse Özay geceleri uyuyamadığını söyledi! Kıskançlık sorusuna cevabı güldürdü

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Gupse Özay, eşi Barış Arduç’un kadın hayran kitlesine yorumda bulundu. Geceleri uyuyamadığını belirten Özay, kıskançlık sorularına verdiği yanıtla güldürdü.

Ünlü oyuncu Gupse Özay geceleri uyuyamadığını söyledi! Kıskançlık sorusuna cevabı güldürdü

Geçtiğimiz gün Mimar Sinan Ödül Töreni'ne katılan Gupse Özay basın mensuplarına röportaj verdi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, 2022’de kucağına aldığı kızı Jan Asya ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Gupse Özay geceleri uyuyamadığını söyledi! Kıskançlık sorusuna cevabı güldürdü - Resim : 1

"ANNELİK ÇOK ZORMUŞ"

Annelik duygusunu değerlendiren Özay, "Annelik çok zormuş. Bunun filmini bile yaptım. 2 yaş sendromu varmış galiba. O başladı sanıyorum, acayip acayip hareketler başladı. Bir şey yapınca babasına dönüyor 'Baba' diye sesleniyor. Bir de Barış'a sormak lazım bunu, kesin eriyordur" dedi.

Ünlü oyuncu Gupse Özay geceleri uyuyamadığını söyledi! Kıskançlık sorusuna cevabı güldürdü - Resim : 2

"BENİM HAVAM İYİDİR"

Habertürk'ün haberine göre, eşi Barış Arduç'un kadın hayranları tarafından beğenilmesine yönelik sorulara yanıt veren Gupse Özay, "Kaç sene oldu artık... Geceleri uyku uyuyamıyorum. Şaka... Yok canım, benim ruhumda yok. Bence bu kendine güvenmek ile alakalı. Kendine güveniyorsan kıskanmazsın. Benim havam iyidir, hoş bir havam var değil mi? Kendimi güzel bulmam ama havam iyidir. Kendimi çalışkan bulurum" diyerek güldü.

Ünlü oyuncu Gupse Özay geceleri uyuyamadığını söyledi! Kıskançlık sorusuna cevabı güldürdü - Resim : 3