Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı: Yoğun bakımda bir hafta tedavi gördü!

'Emily in Paris' dizisinde rol alan oyuncu Ashley Park, hastanede tedavi gördüğünü duyurdu.

Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı: Yoğun bakımda bir hafta tedavi gördü!

Netflix'te yayınlanan 'Emily in Paris' dizisinde Mindy Chen karakterini canlandıran oyuncu Ashley Park, bademcik iltihabının neden olduğu septik şok krizinin ardından hastaneye kaldırıldı. Park, yoğun bakımda bir hafta tedavi gördüğünü açıkladı. 

Park, Instagram hesabında hastanedeyken çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak, "Burada 2024'ün ilk birkaç haftasından itibaren iyileşirken, aklıma gelen tek şey ne kadar minnettar olduğum. Aralık ayında yeni yıla girerken tatildeyken, bademcik iltihabı olarak başlayan hastalık, birçok organımı enfekte eden ve etkileyen kritik septik şoka dönüştü. Başlangıçta bize söylenenlere rağmen sağlığım iyileştiği için minnettarım" yazdı.

Park, Emily in Paris kadrosuna katılan Paul Forman'a da desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Tüm bunlar sırasında koşulsuz yanımda olduğu için @peforman'a çok minnettarım. Korkularımı yatıştırdın ve beni ambulanslara, üç yabancı hastaneye, yoğun bakım ünitesinde bir haftaya, korkutucu acil servislere, sayısız taramalara, testlere ve enjeksiyonlara, dayanılmaz acılara ve çok fazla kafa karışıklığına rağmen yalnızken tuttun. Seni seviyorum Paul" dedi. 

 

Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı: Yoğun bakımda bir hafta tedavi gördü! - Resim : 1'Emily in Paris'in başrol oyuncusu Lily Collins, Park'ın gönderisine, "Bunlara ağlamadan bakamıyorum. Seni seviyorum ve @peforman'a inanılmaz kocaman kalbi ve her adımında orada olduğu için sonsuza kadar minnettarım. İkinize de sarılmak için sabırsızlanıyorum" yorumunu yaptı.