Birbirlerini sildiler! Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı bitti!

Hekimoğlu dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Ebru Güneş'in eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadığı öne sürülen evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Hadise'yi Instagram takibinden çıkardı. Ünlü çiftin ayrıldıkları iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Birbirlerini sildiler! Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı bitti!

Ebru Gündeş, 11 yıldır evliliğini bitirmek için eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açmış, gerekçe olarak ise eşinin kendisini başka kadınlarla aldattığını hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını ifade etmişti.

Ortaya atılan iddialarda, yasak aşk yaşayan ve Ebru Gündeş'in yakından tanıdığı kişinin, O Ses Türkiye'den de arkadaşı şarkıcı Hadise olduğu iddia edilmişti.

 

Birbirlerini sildiler! Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı bitti! - Resim : 2

Kaan Yıldırım'dan destek geldi

İddialara seesiz kalmayan Hadise, aşkı yalanlamıştı. "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez" diyen Hadise'ye en büyük destek ise sevgilisi Kaan Yıldırım'dan gelmişti.

Fakat evlilik hazırlıkları yapan ünlü çiftten kötü haber geldi. Hadise ile Kaan Yıldırım, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Kaan Yıldırım'ın, bu iddialara çok bozulduğu ve ayrıldığı iddia edildi.