Her şeyi açıkladı! Kaan Yıldırım Hadise ile neden ayrıldıklarını itiraf etti!

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, sosyal medya hesabından popçu sevgilisi Hadise ile ayrıldıklarını açıkladı. Yıldırım, Ebru Gündeş ile konuştuktan sonra Hadise’den ayrıldığı iddialarıyla ilgili gerçeği itiraf etti. İşte detaylar..

Her şeyi açıkladı! Kaan Yıldırım Hadise ile neden ayrıldıklarını itiraf etti!

Uzun zamandır Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Hadise'nin, Kaan Yıldırım'la yaşadığı büyük aşk sona erdi ama dedikoduların ardı arkası kesilmedi. Kimileri Hadise'nin yeni şarkısının reklamını yapmak için bu yola başvurduğunu söylese de bu ayrılıkta Yıldırım'ın ailesinin de baskı yaptığı konuşulmuştu.

Önceki gün ise Beyaz Magazin'de yer alan iddiaya göre bu ilişkinin bitmesinin perde arkasında Ebru Gündeş vardı. İddialara göre Kaan Yıldırım çıkan haberlerin detayları öğrenmek için Ebru Gündeş'i aradı. Gündeş'in tüm detayları Kaan Yıldırım ile paylaşması üzerine Yıldırım, Hadise ile olan birlikteliğini noktaladı. 

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından her şeyi açıkladı. Yıldırım, "Benim 3’üncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık" ifadelerini kullandı.

Her şeyi açıkladı! Kaan Yıldırım Hadise ile neden ayrıldıklarını itiraf etti! - Resim : 3

Ayrılık haberinin ardından Hadise'den yeni single geldi. Hadise'nin ‘Hay Hay’ isimli single'ın zamanlaması haliyle manidar bulundu.