Kaan Yıldırım ve Hadise evleniyor mu?

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile şarkıcı Hadise evleniyor mu? İkilinin evlilik haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Kaan Yıldırım ve Hadise evleniyor mu?

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım uzun süreedir birlikte olduğu şarkıcı Hadise'nin doğum gününü instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile kutladı. Paylaşımın ardından ikilinin evlilik haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü şarkıcı Hadise, 35 yaşına girdi. Sevgilisi Kaan Yıldırım da, Hadise'nin yeni yaşını sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımla kutladı. Yıldırım, "İyi ki doğdun" notuyla birlikte çektikleri siyah-beyaz fotoğrafla sevgilisinin yeni yaşını kutladı.

Kaan Yıldırım ve Hadise evleniyor mu? - Resim : 1

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, çiftin evilik hazırlığı içinde olduğu konuşuluyor. Üstelik ailelerden de onay gelmiş.

Kaan Yıldırım'ın ailesini ünlü şarkıcı Hadise'yi çok sevdikleri de gelen söylentiler arasında. Kaan Yıldırım'ın annesiyle babası, çiftin bir an önce kendi yuvalarını kurmalarını istiyormuş. İkilinin yurt dışına gidip nikah masasına oturmaları da iddialar arasında.

Kaan Yıldırım ve Hadise evleniyor mu? - Resim : 2

Romantik bir düğün

Uzun süredir birlikte olan ve pandemi sürecini de baraber yaşayan çiftin, yaz için romantik bir düğün planlıyor. Çift aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.