Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal hakkında konuştu: "Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu"

Uzun süredir herhangi bir yapımda rol almayan oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu için yaptığı ''Görür görmez çarpıldım'' açıklamasıyla gündem olmuştu. Bu sefer de Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal hakkında yaptığı romantik itiraf gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal hakkında konuştu: "Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu"

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul Etiler'de görüntülendi. 2016'da evlendiği eşi Sinem Kobal'a ilk değil; dördüncü görüşte vurulduğunu açıklayan yakışıklı oyuncu sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal hakkında konuştu: "Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu" - Resim : 1

Gazetecilerin, eşi Sinem Kobal'ın kendisi hakkında ''Görür görmez çarpıldım'' açıklamasını hatırlatması ardından, ünlü oyuncu "Bu durumu ayaküstü konuşmak istemiyorum. İlk görüşte değil ama dördüncü görüşte çarpılma olayı oldu bende. 20 yaşında falan olsaydım ilk görüşte olurdu ama o zaman 40'lı yaşların tecrübesiyle dördüncü görüşte oldu" itirafında bulundu.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal hakkında konuştu: "Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu" - Resim : 2

''RABBİM AKLIMI ALDI, YERİNE ONU KOYDU''

Kenan İmirzalıoğlu, şu ifadelerle devam etti:

''Daha sonra kendi kendime 'Tamam, beraber yaşayacağım insanı buldum' dedim. Sinem hiç oralarda değildi ben bunları düşünürken. Onunla konuşurken Rabbim aklımı aldı yerine onu koydu. Sinem latife yapmış olayın başlaması benimle oluyor. Üzerinden çok zaman geçtiği ve 2 çocuk sahibi olduğumuz için çok rahat konuşabiliyorum, gözden ve nazardan korkuyorum yoksa bunları böyle konuşup daha sonra evde tansiyon yükseliyor."