Ünlü oyuncu Nilay Deniz'den çok konuşulacak doğum sahnesi! Fotoğraf kareleri ortaya çıktı, binbir sancı ile doğum yaptı

‘Geçmişten Kalan’ filminin güzel oyuncusu Nilay Deniz, filmde yer alan doğum sahneleriyle profesyonelliğini konuşturdu. Ünlü oyuncunun doğum sahnesi izleyicilerin takdirini topladı.

Ünlü oyuncu Nilay Deniz'den çok konuşulacak doğum sahnesi! Fotoğraf kareleri ortaya çıktı, binbir sancı ile doğum yaptı

Oyuncu Nilay Deniz, yapımcılığını NO23 Prodüksiyon‘un yaptığı ve yönetmen koltuğunda Ahmet Toklu’nun oturduğu senaryosunu Kurtuluş Yiğit Demiralp’in kaleme aldığı ‘Geçmişten Kalan’ filmindeki doğum sahneleriyle kendine hayran bıraktı.

Ünlü oyuncu Nilay Deniz'den çok konuşulacak doğum sahnesi! Fotoğraf kareleri ortaya çıktı, binbir sancı ile doğum yaptı - Resim : 1

SAHNELERİ ÇOK KONUŞULACAK

Deniz'in çok konuşulacak doğum sahnelerinin yer aldığı fotoğraf karelerinin ortaya çıkmasıyla görenler şaşkına döndü. 3 aylık titiz bir çalışmanın ardında sete çıkan Geçmişten Kalan filminin, tekniği kadar sahneleri de çok konuşulacağa benziyor.

Ünlü oyuncu Nilay Deniz'den çok konuşulacak doğum sahnesi! Fotoğraf kareleri ortaya çıktı, binbir sancı ile doğum yaptı - Resim : 2

SİNEMASEVERLER HEYECANLI ANLAR YAŞAYACAK

Güzel oyuncu Nilay Deniz’in köy evinde doğum yaparken çekilen sahneleri ve gösterdiği oyunculuk performansı sinemaseverlere heyecanlı anlar yaşatacak.

KADRODA BAŞARILI İSİMLER YER ALIYOR

Geçmişten Kalan filminde; Nilay Deniz ve Can Güreler başrolleri paylaşırken, oyunculara Zeynep Yaylıcıoğlu, Aysan Sümercan, Kenan Demirok, Derin Deniz Keskin, E. Tuana Usta, Melih Çardak, İzmir Mert gibi başarılı isimler eşlik ediyor.