Ünlü oyuncu yaşadığı aşağılık tacizi anlattı

Ünlü oyuncu Rebel Wilson, BBC televizyonuna verdiği röportajda yaşadığı tacizi itiraf etti. Wilson, 'Big Time' filminin yönetmeni tarafından cinsel tacize uğradığını belirtti.

Ünlü oyuncu yaşadığı aşağılık tacizi anlattı

41 yaşındaki ünlü oyuncu Rebel Wilson, verdiği röportajda cinsel tacize uğradığını açıkladı. 20 yıl önce  'Big Time' filminin yönetmeni ve oyuncusu tarafından tacize uğrayan oyuncu, yaşadıklarını tek tek anlattı.

20'li yaşların başında film görüşmesi için gittiği otel odasında kendinden yaşça büyük yönetmenin kendisini taciz ettiğini belirtti.

Yönetmenin eşi ile görüşmesinde karısının "O otel odasında kiminle yatacaksın" dediğini duyan Rebel, aslında bunun bir iş görüşmesi olmadığını anladığını söyledi. Rebel, "Bu telefon konuşmasını duymasaydım o otel odasında olabilecek şeyi düşünebiliyor musunuz?" dedi. 

“Şoktaydım, 'Neler oluyor?' dedim

Avustralyalı aktörün cesurca detaylandırdığı ikinci cinsel taciz olayı, aslında bir film setindeyken meydana geldi. Taciz, erkek oyuncunun kendisini karavana davet etmesi üzerine gerçekleşti. Rebel içeriye girdiğinde birçok erkek vardı. Hepsinin elinde telefon kayıt için hazırdı. Yardımcı erkek yıldız, Rebel Wilson'un karavandan içeri girdiğini görünce pattolonunu indirerek cinsel organını çıkardı. 

Bu olay üzerine Wilson şunları söyledi: “Şoktaydım, 'Neler oluyor?' dedim. Sadece 'hayır, bu nedir?' deyip durdum. 'Hayır, hayır, hayır" gibi şeyler geveledim. 

Taciz meydana geldikten sonra, Rebel bunu stüdyoya bildirdiğini ve bunun oyuncu hakkında aldıkları dördüncü şikayet olduğunu açıkladı.