Ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü! Kahve fiyatlarına ateş püskürdü

Ünlü oyuncu Serkan Altunorak, son gelen zamlardan sonra artan kahve fiyatlarına tepki gösterdi. Ücretin gereğinden fazla olduğunu, fiyatın kabul edilemez olduğunu belirten Altunorak, sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü.

Ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü! Kahve fiyatlarına ateş püskürdü

Yiyecek, içecek gibi temel gıda ürünlerine gelen zamlara birçok oyuncu sosyal medya hesabından tepki gösterirken bu kervana oyuncu Serkan Altunorak da katıldı. Ünlü bir kahve markasının fiyatını paylaşan Altunorak, yeni zamlara adeta isyan etti.

Bir süredir sürekli gelen zamlardan nasibini en çok alanlardan biri de kahve oldu. Ünlü isimler kahveye ödedikleri ücreti sosyal medya hesaplarından paylaşarak yüksek fiyatlardan şikayet ediyor. Ünlü oyuncu Serkan Altunorak da ünlü kahve zincirinden aldığı kahve için ödediği parayı fazla bularak sosyal medya hesabından adeta isyan etti.

Ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü! Kahve fiyatlarına ateş püskürdü - Resim : 1

Ünlü oyuncu bir daha bu kahve mağazası zincirinden kahve almayacağını söyleyerek tepkisini dile getirdi.

İşte Serkan Altunorak'ın kahve için ödediği ücret...

Serkan Altunorak paylaşımında "Bir büyük yulaf sütlü Americano'nun fiyatı 68 TL olamaz, olmamalı. Ben kabul etmiyorum. Hiç kusura bakma seninle işim bugün itibariyle bitmiştir. Senin hiç umurunda bile olmayabilir ama ben bunu yaptığım için kendimle gurur duyuyorum" dedi.