Oyuncu Sermiyan Midyat, gözaltına alındığı haberlerini yalanladı

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, tiyatro gösterisi için geldiği Malatya'da gözaltına alındığı haberlerini sosyal medya hesabı Instagram'dan yalanladı.

Oyuncu Sermiyan Midyat, gözaltına alındığı haberlerini yalanladı

Bu akşam tek kişilik tiyatro gösterisini sahnelemek üzere hava yoluyla Malatya'ya gelen oyuncu Sermiyan Midyat, Erhaç Havaalanı'na inen uçağa gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Hakkında bir davayla ilgili ifade vermediği için yakalama kararı bulunduğu öğrenilen oyuncu, kendisini uçaktan alan polisler tarafından adliyeye götürüldü. 

Serbest bırakıldı

Gözaltına alınan oyuncu Sermiyan Midyat, Akçadağ Adliyesi’ne götürüldü. İstanbul Anadolu 25'inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen 'basit yaralama' suçuyla ilgili davaya ilişkin hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtilen Midyat, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Gelişmelerin ardından Sermiyan Midyat sosyal medya hesabı Instagram'dan bir video ile açıklama yaptı.

Midyat, "Merhaba, yalancı haberciler. Gözaltındaymışım ben bak sen şu işe. Size kim dedi. Hangi emniyetten bilgi aldınız. Hangi polis arkadaşınız siize böyle bir bilgi verdi. Neye dayanarak haber yapıyorsunuz. Bir haberi teyid edin ya. Merak ediyorsanız söylüyeyim. Malatya'dayım. Keyfim çok yerinde. Akşam oyunum var. Gelirseniz gülüşürüz" ifadelerine yer verdi.