Ünlü oyuncu Sevinç Erbulak mutluluğa 30 kez ‘Evet’ dedi

Ünlü oyuncu Sevinç Erbulak nişanlısı Tarık Volkan Cengen ile dünya evine girdi. Erbulak, nikah memurunun “Evlenme teklifini kabul ediyor musunuz?” sorusuna farklı dil ve lehçelerde 30 kez ‘Evet’ dedi. İşte detaylar...

Dizi ve tiyatro oyuncusu Sevinç Erbulak, uzun süredir birlikte olduğu Tarık Volkan Cengen ile dünyaevine girdi. Çift, dün akşam saatlerinde Beylerbeyi'nde bir otelde kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdi.

Ünlü oyuncu Sevinç Erbulak mutluluğa 30 kez  ‘Evet’ dedi - Resim : 1

Çiftin şahitliklerini Sevinç Erbulak’ın annesi Füsun Erbulak ve Volkan Cengen’in dayısı Faruk Kıztan yaptı. Pandemi tedbirlerinin dikkate alındığı nikâha aralarında Ayşe Erbulak, Dağhan Külegeç, Halil Ergün, Emre Kınay, Edip Tepeli-Ayşecan Tatari, Serdar Orçin-Ece Dizdar’ın da olduğu 150’ye yakın davetli katıldı.

 46 yaşındaki Sevinç Erbulak, gazetecilerle duygularını paylaşarak şöyle konuştu:

“Volkan bey dedi ki ‘Sensiz yapamıyorum. Bu yaşıma kadar da nasıl yapmışım onu da bilmiyorum.’ Bir düşünelim dedim. Sordum yakın çevreme, onu tanıyanlara ikna etti beni.”

Volkan Cengen’da “Sevinç hanım ne diyorsa doğrudur” diyerek eşinin sözlerine katıldığını ifade etti. Aşı olduklarını belirten ikili, “Düğün sonrası balayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Bir süre İstanbul’da olacağız. Sonrasında bakacağız. Uluslararası dolaşımın açılmasını bekleyeceğiz” dedi.

Ünlü oyuncu Sevinç Erbulak mutluluğa 30 kez  ‘Evet’ dedi - Resim : 4

Sevinç Erbulak ve Volkan Cengen, davetlilerin karşısına Athena grubunun ‘Ben Böyleyim’ şarkısını söyleyerek çıktı. Balkondan konukları selamlayan ikili, davetlilere keyifli anlar yaşattı.

30 kez ‘Evet’ dedi

Sevinç Erbulak, nikah memurunun “Evlenme teklifini kabul ediyor musunuz?” sorusuna farklı dil ve lehçelerde 30 kez ‘Evet’ dedi.

Ünlü oyuncu Sevinç Erbulak mutluluğa 30 kez  ‘Evet’ dedi - Resim : 5

Kızının nikah şahitliğini üstlenen Füsun Erbulak, “İkisi de ikinci evliliklerini yaptı. Uzun ömürlü olur inşallah. Kendilerinden çocuk istiyorum” diyerek yeni evli çifte takıldı.

Kaynak: Hürriyet