Ünlü oyuncu The Suicide Squad kadrosuna dahil oldu

Sylvester Stallone süper kahraman olarak karşımıza çıkacak. The Suicide Squad kadrosuna dahil olan ünlü aktörün rolü ise gizemini koruyor.

Ünlü oyuncu The Suicide Squad kadrosuna dahil oldu

 

James Gunn’ın yönettiği yeni DC filminde Sylvester Stallone gizemli bir rolde izleyici ile buluşacak. Fantastik film Suicide Squad (İntihar Timi) kadrosuna dahil olan ünlü aktör merak edilen bir rol üstlenecek.

Duyuruyu, filmin yönetmeni James Gunn yaptı. Sosyal medyadan Sylvester Stallone ile bir fotoğrafını paylaşan yönetmen altına şunlar yazdı:

"Arkadaşım Slyvester Stallone'la çalışmayı her zaman seviyorum ve bugün #TheSuicideSquad'daki çalışmalarımız bir istisna değildi. Sly, ikonik bir film yıldızı olmasına rağmen, çoğu insanın hala bu adamın ne kadar harika bir oyuncu olduğu hakkında hiçbir fikri yok."

Ünlü aktörün hangi rolde olacağı sürpriz

Bir takipçi, bu paylaşımın Stallone'un filme dahil olduğu anlamına gelip gelmediğini sorduğunda, Gunn "evet" diye yanıtladı. Gunn, daha önce çekimlerin şubat ayında sona erdiğini söyledi. Bu nedenle Stallone'un ne ölçüde görüneceği belirsizliğini koruyor. Gunn’ın yeni “The Suicide Squad” filmi 6 Ağustos 2021'de gösterime girecek ve başrollerinde Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi ve Viola Davis yer alıyor.