Arnavutluk güzeli Almeda Abazi bakın takipçisine ne yanıt verdi?

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile evli olan Arnavutluk güzeli Almeda Abazi, takipçilerinin sorularına yanıt verdi. İkinci çocuğuna dört aylık hamile olan Abazi bakın nasıl besleniyor? Almeda Abazi'nin hamileliği nasıl geçiyor? İşte ayrıntılar...

Arnavutluk güzeli Almeda Abazi bakın takipçisine ne yanıt verdi?

Ünlü çift Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çifti 2017 yılında dünya evine girmiş ve  oğulları Efehan'ı kucaklarına almışlardı.

Tolgahan Sayışman ile yağtığı mutlu evlilikle adından sıkça bahsettiren Almeda Abazi, yeniden annelik duygusunu tadıyor. İkinci kez hamile kalan Abazi, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları cevapladı.

 Dört aylık hamile olan  ve son üç aydır sadece muzla beslenene Abazi, halsizliğinden ve mide bulantılarından dolayı sürekli uyuduğunu da açıkladı. 

Arnavutluk güzeli Almeda Abazi bakın takipçisine ne yanıt verdi? - Resim : 2

“Son üç aydır sadece..."

Abazi, bir takipçisinin, “Bulantın için muz yiyebilirsin.” yorumuna, “Son üç aydır sadece muzla besleniyorum desem... Annem diyor ki, ‘Yakında ağaçlara tırmanacaksın'” sözleriyle takipçilerini gülümsetti.

Arnavutluk güzeli Almeda Abazi bakın takipçisine ne yanıt verdi? - Resim : 3

Bir dönem Survivor yarışmasına katılan ve yarışmadan elenen Abazi, yanıtına gülen surat ve maymun emojisi de koydu.

Arnavutluk güzeli Almeda Abazi bakın takipçisine ne yanıt verdi? - Resim : 4

"Sürekli yatıyorum"

Oyuncu, “YouTube kanalınızda var mı bir gelişme, açmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Çekimlere bile başlamıştım ama maalesef durdurmak zorunda kaldım. Halsizliğimden ve bulantıdan dolayı sürekli yatıyorum. Umarım bu durum geçicidir” dedi.