9 aylık hamile Almeda Abazi kahreden olayı gözyaşlarıyla itiraf etti!

İkinci bebeğini dünyaya getirmeye hazırlanan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın tescilli güzel eşi Almeda Abazi kahreden olayı gözyaşlarıyla itiraf etti. İşte detaylar...

9 aylık hamile Almeda Abazi kahreden olayı gözyaşlarıyla itiraf etti!

Tolgahan Sayışman ile 2017 yılında nikah masasına oturan tescilli güzel Almeda Abazi, şimdilerde ikinci bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor.

Bir süre önce koronavirüse yakalanan 9 aylık hamile oyuncu, son olarak YouTube kanalında yayınladığı videoda hakkında merak edilenleri anlattı.

9 aylık hamile Almeda Abazi kahreden olayı gözyaşlarıyla itiraf etti! - Resim : 1

Gözyaşlarıyla itiraf etti

2008'de Miss Globe yarışmasını kazandığını, aynı yıl babasını kaybettiğini anlatan Abazi şöyle konuştu:

9 aylık hamile Almeda Abazi kahreden olayı gözyaşlarıyla itiraf etti! - Resim : 3

"Babam vefat edince Arnavutluk'tan Türkiye'ye gelme kararı aldık. Zaten artık Tiran'da duramıyordum, her şey babamı hatırlatıyordu. Oğlum Efe'nin doğduğu gün, babamın ölümünü kabul ettiğim gün oldu. Keşke daha önce doğursaymışım diyorum, hayatımı değiştirdi."

"En çok aşerdiğiniz yiyecek ne oldu?"

Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi, "En çok aşerdiğiniz yiyecek ne oldu?" sorusuna, "Kiraz, kiraz reçeli, vişne suyu, kiraz, kiraz, kiraz..." cevabını verdi.

Normal doğum yapacak

Kızını kucağına almak için gün sayan Almeda Abazi, "Normal doğum olacak. Şu an en son öğrenmek istediğim şey kilom. Son iki aydır hiç tartılmadım" ifadelerini de kullandı.