Şiddet kanıtlanırsa mesleği bırakırım diyen Sermiyan Midyat'ın darp görüntüleri çıktı!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat'ın, eski sevgilisi oyuncu Sevcan Yaşar'ı darp ettiği skandal görüntüler ortaya çıktı. Midyat, şiddet kanıtlanırsa mesleği bırakırım demişti.

Şiddet kanıtlanırsa mesleği bırakırım diyen Sermiyan Midyat'ın darp görüntüleri çıktı!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat ve oyuncu Sevan Yaşar olayında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Şiddet kanıtlanırsa mesleği bırakırım diyen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın Sevcan Yaşar'ı darbettiği görüntüler ortaya çıktı.

Midyat, eski sevgilisi oyuncu Sevcan Yaşar hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Eski sevgilisi Sevcan Yaşar'ı döven Sermiyan Midyat'a geçtiğimiz hafta "kasten yaralama", "zincirleme tehdit" ve "zincirleme hakaret" suçlarından sekiz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Mayıs ayında Yaşar'ı darp eden Midyat, suçlamaları her defasında yalanladı.

Şiddet kanıtlanırsa mesleği bırakırım diyen Sermiyan Midyat'ın darp görüntüleri çıktı! - Resim : 1

"Bir kadına vurmak için hiçbir sebep yoktur, erkekliğe sığmaz"

Midyat, "Böyle bir şey yoktur, dedikodudan beslenmeyelim. Bir kadına vurmak için hiçbir sebep yoktur, erkekliğe sığmaz. Böyle bir şey yapmış olsam insanların yüzüne nasıl bakarım? Ben kötü bir insan değilim" dedi. 

Şiddet kanıtlanırsa mesleği bırakırım diyen Sermiyan Midyat'ın darp görüntüleri çıktı! - Resim : 2

41 sayfalık özür metni hazırladı

Şiddeti reddeden 46 yaşındaki Sermiyan Midyat, bir yandan da Sevcan Yaşar'a ulaşmak için elinden geleni yapıp 41 sayfalık özür metni hazırladı. Midyat Yaşar'dan kendisini affetmesini istedi.

Sevcan Yaşar ile Sermiyan Midyat arasında hukuk mücadelesi devam ederken işte o güne ait darp görüntüleri de ortaya çıktı.

Şiddet kanıtlanırsa mesleği bırakırım diyen Sermiyan Midyat'ın darp görüntüleri çıktı! - Resim : 3

"Mesleği bırakırım"

''Çocuk gelinlerin hikayesini yazdım 'Hükümet Kadın' filminde, işte o tünel kazan kadınların hikayesi. Benim kadınlarla hiçbir problemim yok. 46 yaşına basıyorum bir tane kadına şiddet uyguladığım görüntü göstersinler ben mesleği bırakırım.'

Ne olmuştu?

Sevcan Yaşar, Sermiyan Midyat'tan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle ayrılma kararı aldı ve eşyalarını toplamak için beraber yaşadıkları Kadıköy Fenerbahçe’deki evlerine gitmişti. Yaşar, bu esnada Sermiyan Midyat tarafından darp edildiğini iddia ederek 155 Polis İmdat Hattı'nı aramıştı. 

Şikayet üzerine Midyat ise asıl şiddetin kendisine Sevcan Yaşar'ın uyguladığını söylemişti. Karakolluk olan çift, birbirilerinden karşılıklı olarak şikayetçi olmuştu.