Ünlü oyuncunun Fenerbahçeli futbolcularla yaptığı paylaşım tepki çekti! Öyle sözler sarf etti ki duyanlar çileden çıktı! “Zaten hayat vurmuş…”

Ünlü oyuncu Özgün Bayraktar’ın Fenerbahçeli futbolcular İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz ile çekindiği fotoğrafta sarı kırmızı kalp koyduktan sonra tepki çeken ifadeler kullandı. Bayraktar’ın “Zaten hayat vurmuş, feleğin çemberinden geçmişler” sözleri sarı lacivertli renklere gönül verenleri kızdırdı.

Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 9 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe’de futbolcular yoğun eleştiriler alıyor. Bu isimlerden ikisi olan İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz ile fotoğraf çekinen ünlü oyuncu Özgün Bayraktar'ın yaptığı paylaşım olay oldu.

SARI KIRMIZI KALP KOYDU

Bayraktar’ın çektiği videoda sarı kırmızı kalp koyduktan sonra paylaşımı sildi. Akabinde yeniden paylaşım yapan Bayraktar, bu kez sarı lacivert kalp kullandı.

Ünlü oyuncunun Fenerbahçeli futbolcularla yaptığı paylaşım tepki çekti! Öyle sözler sarf etti ki duyanlar çileden çıktı! “Zaten hayat vurmuş…” - Resim : 1

“BİR DE BEN Mİ KIRAYIM”

Videoda sarı lacivertli taraftarların tepkisini çeken sözler sarf eden Bayraktar, "Arkadaşlar etiket koyamamışsın diyorsunuz. Ben sarı-kırmızı kalp koyduğum fotoğrafta adamları niye etiketleyeyim? Zaten hayat vurmuş, feleğin çemberinden geçmişler. Bir de ben mi kırayım?" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun Fenerbahçeli futbolcularla yaptığı paylaşım tepki çekti! Öyle sözler sarf etti ki duyanlar çileden çıktı! “Zaten hayat vurmuş…” - Resim : 2

İRFAN CAN’DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İrfan Can Kahveci ise şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşam eşimle birlikte; çok iyi bir Fenerbahçe taraftarı da olan Uraz Kaygılaroğlu'nun stand up gösterisine moral bulmak ve destek olmak için katıldık. Futbol da konuştuk, hayattan, ailelerimizden, çocuklarımızdan da konuştu, güldük eğlendik de. Özellikle gösteride sahne alan birisinin fotoğraf isteğinin üzerine kontrolüm dışında konulan emojilerle gündem olup üzdüğüm herkesten özür dilerim. Bu dönemde gülmemize tahammülü olmayanları da anlıyorum ve saygı duyuyorum. Kendimi biraz olsun size anlatabilmek adına bugün açıklamalar yapacağım. Umarım bir şeyleri düzeltebiliriz..."

Ünlü oyuncunun Fenerbahçeli futbolcularla yaptığı paylaşım tepki çekti! Öyle sözler sarf etti ki duyanlar çileden çıktı! “Zaten hayat vurmuş…” - Resim : 3