Hadise’nin yaptığını yaptı! Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım aşkını bu detay ele verdi!

Ünlü popçu Hadise'den ayrılan Kaan Yıldırım'la 2 çocuk annesi 42 yaşındaki Çağla Şıkel'in aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Şıkel'in yalanladığı ilişkiyi işte bu detay ele verdi.

Hadise’nin yaptığını yaptı! Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım aşkını bu detay ele verdi!

Kaan Yıldırım'la aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Çağla Şıkel, haberleri yalanlamıştı. Ancak Şıkel'in son hamlesi ise aşk dedikodularını yeniden alevlendirdi.

Hadise'nin iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından, Kaan Yıldırım ile 42 yaşındaki ünlü manken Çağla Şıkel'in aşk yaşadığı iddia edilmişti.

2 çocuk annesi Çağla Şıkel, hakkındaki aşk dedikodularının ardından iddiaları yalanlamıştı. “Hayatımda biri olursa ben size söylerim” diyen Şıkel’in son paylaşımındaki detay ise dikkat çekti.

Aynı maskeyi taktılar

Şıkel'in, Kaan Yıldırım'ın ürettiği maskeyi takması kafaları karıştırdı. Yıldırım'ın sahibi olduğu maskeyi takan Şıkel, aralarındaki aşk iddialarını yeniden alevlendirdi.

Ünlü manken, paylaştığı karenin üzerine, "Şöyle bir yanlış anlaşılma olmasın sürekli bu şekilde besleniyorum. Dün gece chedar soslu patates kızartması bugün de pizza yedim. Onun şeysi oluyor bu. Denge önemli" yazarak beyaz kalp emojisi koydu.

Hadise’nin yaptığını yaptı! Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım aşkını bu detay ele verdi! - Resim : 2

Aynı maskeyi o da takmıştı

Hadise de Kaan Yıldırım'la sevgili olduğu dönemde oyuncunun ürettiği maskeyi takarak, reklam yapmıştı. Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, ünlü oyuncunun kendisini çok yorduğunu, Mehmet Dinçerler'e ise ilk görüşte aşık olduğunu ifade etmişti.

Hadise’nin yaptığını yaptı! Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım aşkını bu detay ele verdi! - Resim : 4