Polislere direndi: Ben ünlüyüm, kim olduğumu biliyor musunuz?

Ünlü rapçi Carrdi B'nin bir süre önce boşanma kararı verip sonra yeniden bir araya geldiği kocası Offset, polis tarafından gözaltına alınıp serbest bırakıldı.

Polislere direndi: Ben ünlüyüm, kim olduğumu biliyor musunuz?

Beverly Hills'te meydana gelen olayda, birinin arabasının içinde silah gösterdiğini ileri süren bir kişi polise ihbarda bulundu.

Arayan kişi polise, plakasını verdiği araçtan birilerinin kendisine silah gösterdiğini iddia etti. Araçta gerçek adı Kiari Kendrell Cephus, olan Offset ile Cardi B'nin 20 yaşındaki kuzeni Marcelo Almanzar'ın bulunduğu ortaya çıktı.

Polis kısa süre sonra Offset'in aracını bulup durdurdu. Polisin Offset'in aracını durdurup kendisini dışarı çıkmaya zorladığı anlarda çekilen videolar da sosyal medyada paylaşıldı. 

Bir videoda polis memurunun Offset'e kıpırdamamasını ve "kapıyı açmasını" söylediği duyuluyor. Offset ise polise "bunun yasal olmadığını ve polisin kapısını açamayacağını" söylüyor. Offset ile polis memuru arasında "yapabilirim" ve "hayır yapamazsın" şeklinde tartışma yaşanıyor.

Bir başka videoda ise Offset ile bir kadın polis arasındaki tartışma görülüyor. Bunlara göre bir kadın polis memuru, Offset ile Cardi B'nin kuzenine "İnsanlara silah gösterdiğiniz söylendi bize" diyor. Offset de polis memuruna "Ben ünlüyün. Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diye yanıt veriyor. Sonunda polis, Offset'i aracından inmeye razı ediyor. 

Polislere direndi: Ben ünlüyüm, kim olduğumu biliyor musunuz? - Resim : 1

Bu olaylar basına önce Offset'in yalnız başına gözaltına alındığı şeklinde yansıdı. Fakat daha sonra sadece Offset'in gözaltına alınmadığı ortaya çıktıb. People dergisinde yer alan habere göre Trump mitingine giderken yolda diğer araçlara silah gösteren kişi Offset değil araçkta kendisiyle bulunan Cardi B'nin kuzeni Marcelo Almanzar'dı.