Ünlü oyuncu ve yönetmen Patrick Shai hayatını kaybetti

Ünlü yönetmen ve oyuncu Patrick Molefe Shai yaşamını yitirdi. Dünyaca çok izlenen dizilerin aranan oyuncusu Patrick Shai 'nin ölümü hayranlarının üzerinde şok etkisi yarattı. En son The River'da Phasha rolü ile izlediğimiz Patrick Molefe Shai daha iki gün önce bir açıklama yapmıştı.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Patrick Shai hayatını kaybetti

Soul City ve Generations yapımlarının ünlü ismi Patrick Shai aniden öldü. Sevilen sanatçı ölümünden iki gün önce magazin dünyasını yerinden oynatan ünlü rapçi Cassper Nyovest ile kavgasından dolayı özür dilemişti. Patrick Shai'nin son sözleri sevenlerinin yüreğini dağladı. 

 Önce sosyal medya yalanı sanıldı

Çok izlenen yapımların yönetmeni ve dizilerin aranan aktörü tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahipti. Sosyal medya Patrick Molefe Shai'nın vefat haberi ile çalkalanıyor.

Soul City, Generations, Zone 14, Ashes to Ashes ve Zero Tolerance dizilerininden tanıdığımız Patrick Molefe Shai ölüm haberi önce sosyal medya balonu olarak algılandı.

Ancak ünlü yönetmen ve oyuncunun ailesinin yaptığı resmi açıklama sonrası sanat dünyası yasa gömüldü. Ünlü ismin ölüm nedeni ise bilinmiyor ancak beklenmedik olduğu kesin...

Patrick Molefe Shai, diğer yandan Free Film Makers of South Africa'nın kurucu üyelerinden biriydi.

Cry the Beloved Country gibi filmlerde ününe ün katan Patrick Molefe Shai, en son The River'da Phasha karakterine can vermişti. 

Ünlü rapçı Cassper Nyovest ile kavgası magazin gündemine  oturmuştu

Kısa süre önce ünlü rapçi Cassper Nyovest ile kavgayası ile magazin gündemine oturan Patrick Molefe Shai, yaptığı çirkin açıklamalar nedeni ile Cassper Nyovest'ten ve annesinden özür dilemişti. 

Ölmeden iki gün önce verdiği röportaj ile 'pişmanım' demişti

Patrick Molefe Shai, daha iki gün önce verdiği röportajında ise pişmanlıklarını dile getirmişti.

Patrick Molefe Shai'nın medyaya yansıyan son sözleri ise "Ağzımdaki iğrenç kelimeleri silebilecek kadar özür yok, bunları söylememeliydim çünkü benim savunduğum şeye de aykırı. Bunu yapmam yanlıştı ve daha iyi bilmeliydim. Son ifademden dolayı pişmanlık ve utançla doldum, saçma sapan bir konuşmaydı ama göndermeden önce kontrol etmeliydim. İnsanları güldürmek içindi ama yanlış bir yol aldı” diyor.