Ünlü rapçi yeni bir skandalla gündemde! Dava açıldı

Dünya ünlü rapçi Kanye West, yine bir davayla adından söz ettirdi. Kendisinden imza isteyen bir kişiyi defalarca yumrukladığı belirtilen West hakkında dava açıldı.

Ünlü rapçi yeni bir skandalla gündemde! Dava açıldı

Gösteri dünyasının sansasyonel ismi Kanye West, 2022'de Los Angeles'ta imza isteyen bir adama saldırmakla suçlanıyor.

41 yaşındaki Justin Poplawski, Kanye West'in 13 Ocak 2022'de California Los Angeles'ta yalnızca üyelere açık bir kulüp olan Soho Warehouse'un önünde kendisine defalarca yumruk attığını iddia etti.

Kanye West'ten imza alan Poplawski, saldırının neden olduğu şekil bozukluğunun yanı sıra geçmiş ve gelecek sağlık faturaları, geçmiş ve gelecek kazanç kayıpları, zihinsel hasarı öne sürüyor.

Sözcü'nün aktardığına göre, Poplawski, 13 Ocak 2022 gecesi West'e yaklaştığında rapçinin kendisine, "Ben seni dövmeden defol buradan" dediğini iddia etti. İddialara göre; Kanye West Poplawski'yi yere serdiğinde özür dilemek istedi ancak West, "Ne için özür?" diye yanıt verdi.

Rapçi daha sonra Poplawski'ye defalarca vurarak ağır şekilde yaraladı. O geceye ait görüntülerde Poplawski'nin kaldırımda uzandığı görülüyor.

DAVA DAHA ÖNCE KABUL EDİLMEMİŞTİ

Poplawski'nin eşi Tiffany Marshall da iddia edilen saldırı sonucunda kocasının arkadaşlığını kaybettiğini iddia ederek dava açıyor. Sun'ın haberine göre Poplawski, 26 yılı aşkın süredir ünlülerin imzasını topluyor ve olaydan önce Kanye West'ten imza almıştı.

Kavga, Poplawski'nin kulübün dışında West'e yaklaşıp imzasını istemesiyle başladı. Tartışma daha sonra fiziksel hale geldi ve iddiaya göre Kanye West, onu yere düşürdü.

Poplawski'nin iddia ettiği olayın olduğu gecenin erken saatlerinde Kanye West ve Fox'un arkasında fotoğraflanmıştı.

Los Angeles Savcılığı, Ağustos 2022'de suç teşkil eden darp için yeterli kanıt bulunmadığını belirten bir açıklama yayınlamıştı. Mektupta şunlar yazıyordu: "Tüm delillerin kapsamlı ve dikkatli bir şekilde incelenmesinin ardından ofisimiz, makul bir mahkûmiyet olasılığının bulunmadığı gerekçesiyle dosyayı reddediyor."