Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı devre arasında çalan yeni beste neydi?

Beşiktaş, evinde karşılaştığı Fatih Karagümrük maçında yeni transferlerin golleri ile güldü. Taraftarlar golleri stat anonscusunun çaldığı gol müzikleri ile kutladı. Devre arasında çalınan bir şarkı taraftarda merak uyandırdı. Beşiktaş - Vavacars Fatih Karagümrük maçı devre arasında çalan yeni bestenin adı ne?

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı devre arasında çalan yeni beste neydi?

Beşiktaş 4-1'lik skor ile elde ettiği zaferi her gole farklı müzik, stat anonscusunun çaldığı gol müziği, devre arası ve maç sonu şarkılar ile kutladı.

Her gole farklı gol müziği

Siyah beyazlı taraftarlar golleri ise farklı müziklerle kutladı. Beşiktaş'ın golleri Weghorst, N'Koudou, Muleka ve Rosier'den geldi.

Wout Weghorst'un golünde taraftarlar, orjinali "Will Grigg’s On Fire" bestesinin Beşiktaş'ın yeni golcüsüne Ajax döneminde Hollanda ekibi tarafından özel devşirilmiş hali olan "Weghorst’s On Fire" ile eğlendi.

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı devre arasında çalan yeni beste neydi? - Resim : 1George Kevin N'Koudou'nun golü ise "Shaya Impembe" şarkısı ile kutlandı. İlk yarı 2-0'lık skor ile sona erdi.

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı devre arasında çalan yeni beste neydi? - Resim : 2Jakson Muleka'nın golü ise geçtiğimiz senelerde hayatını kaybeden Micheal Jackson'ın "Just Beat It" şarkısı ile kutlandı.

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı devre arasında çalan yeni beste neydi? - Resim : 3Maç Diagne'nin golü ile 3-1'e gelinde akıllara Alanyaspor maçı geldi. Rosier'in golünde ise Beşiktaş'ın klasik gol müziği ile taraftarlar sevinçten deliye döndü.

Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı devre arasında çalan yeni beste neydi? - Resim : 4Devre arasında çalınan şarkı

 Devre arasında çalınan şarkıyı söyleyen ünlü rapçinin sesi tanıdık gelse de taraftarlar şarkının adını ve söyleyenini bulmakta zorlandı. İşte o isim ve şarkı....