Ünlü rapçileri taşıyan minibüs devrildi! Yaralanan rapçilerin hayranları hastaneye akın etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Canbay olarak tanınan Vahap Canbay ve Wolker olarak bilinen Umut Bolat’ın içinde olduğu minibüs aydınlatma direğine çarparak devrildi. Feci kazada sürücü ile Vahap Canbay, Umut Bolat, İhsan Aydın, Yiğit Karaüzüm, Nail Aydın ve Erdem Canbay yaralandı. Şarkıcıların kaza haberini alan hayranları hastane önüne akın etti.

Ünlü rapçileri taşıyan minibüs devrildi! Yaralanan rapçilerin hayranları hastaneye akın etti

Alınan bilgilere göre kaza, akşam saatlerinde Ereğli ilçesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde yaşandı. Konser için Zonguldak’a gelen Canbay olarak bilinen Vahap Canbay ve Wolker olarak tanınan Umut Bolat’ın bulunduğu 34 EKV 864 plakalı minibüsün sürücüsü Ergün M., iddiaya göre, önünde seyreden İ.A.'nın kullandığı 67 ABP 970 plakalı hafif ticari araca çarpmamak için manevra yaptı.

AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPIP DEVRİLDİ

Ergün M.’nin direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs, savrulup, aydınlatma direğine çarparak devrildi. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sürücü ile minibüste yaralanan sürücü ile Vahap Canbay, Umut Bolat, İhsan Aydın, Yiğit Karaüzüm, Nail Aydın ve Erdem Canbay, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastanelerde tedaviye alındı.

HAYRANLARI HASTANE ÖNÜNE AKIN ETTİ

Şarkıcıların kaza haberini alan hayranları hastane önüne akın etti. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, Canbay ve Wolker’ın Zonguldak merkezde bir eğlence mekanında konseri olduğu öğrenildi.