Ünlü rapçinin video klip çekimine silahlı, beyzbol sopalı, demir çubuklu saldırı

Fransa'da ünlü rapçi Booba ve ekibi video klip çekerken silahlı saldırıya uğradı. Türkiye, Booba'yı ünlü rakibi Kaaris'le havaalanında yaptığı büyük kavgayla hatırlıyor. Hatta geçenlerde 'Norm Ender ile Ben Fero kavga etti' sahte haberinde bu görüntüler kullanılmıştı.

Ünlü rapçinin video klip çekimine silahlı, beyzbol sopalı, demir çubuklu saldırı

Olayda üç kişi yaralanırken olayın arkasında bir çetenin olduğundan şüpheleniliyor.

Saldırganların silahın yanı sıra demir çubuklar ve beyzbol sopaları klip çekimine saldırdığı öğrenildi.

Europe 1 radyosunun haberine göre saldırganların sayısının 20'yi aştığı belirtildi. Booba'nın çekimlerin bu bölümünde yer almadığı için olay yerinde olmadığı öğrenildi.

Aulnay-sous-Bois bölgesindeki bir depoda çekilen video sırasında yaşanan olayda yaralananların arasında klip yönetmeninin de olduğu belirtiliyor.

Görgü tanıklarının ifadesine göre saldırganlar, video ekibindekileri ayaklarından vurdu. Klip yönetmeninin ise kafasına beyzbol sopasıyla vurulduğu belirtiliyor.

LeParisien gazetesi ise saldırının neden gerçekleştirildiği konusunda kimsenin bir fikrinin olmadığını yazdı.

Booba ve ekibinin yeni şarkıları Glaive için klip çektiği öğrenilirken klibin yönetmeninin Chris Macari olduğu ve Booba ile Macari'nin yıllardır birlikte çalıştığı öğrenildi.

Gerçek adı Elie Yaffa olan Booba, geçen ekim ayında Paris'te verdiği konserde salonu tıklım tıklım doldurmuştu.

Booba, 2018 Ağustos ayında Kaaris adlı en büyük rapçi rakibiyle Orly Havaalanı'nda büyük bir kavgaya karşımıştı. Olay nedeniyle havaalanı bir süre kapatılmıştı. Her iki rapçi de bu olay nedeniyle 18 hapis cezası almış ancak ceza ertelenmişti.

Hatta geçtiğimiz günlerde sosyal medyada "Norm Ender ile Ben Fero havaalanında kavga etti" diye yayınlanan sahte haberdeki görüntüler Booba ile Kaaris'in kavgasına aitti.