Ünlü rapçiye bir dava daha: 17 yaşındaki çocuğa toplu tecavüz ve ticaretiyle suçlanıyor!

Grammy ödüllü rapçi Puff Daddy'e cinsel saldırı suçlamasıyla bir dava daha açıldı. Suçlamada bulunan son kişi, 2003 yılında Combs ve başka iki kişi tarafından uyuşturulduğunda ve cinsel saldırıya uğradığında 17 yaşında olduğunu iddia ediyor.

Ünlü rapçiye bir dava daha: 17 yaşındaki çocuğa toplu tecavüz ve ticaretiyle suçlanıyor!

Grammy ödüllü rapçi Puff Daddy, son zamanlarda üst üste gelen cinsel saldırı suçlamalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Cassandra Ventura isimli şarkıcının 10 yıldan fazla süredir Puff Daddy'nin tacizine uğradığını iddia etmesinden sonra yeni bir suçlama daha geldi.

Page Six tarafından paylaşılan yeni bir mahkeme dosyasına göre Daddy, 17 yaşındaki bir kız öğrenciye 11. sınıftayken toplu tecavüz ve seks ticareti yapmakla suçlanıyor.

Bu, milyarder müzik imparatoruna üç hafta içinde yöneltilen dördüncü cinsel saldırı iddiası ve Ventura’nın kendisini yıllarca tecavüz ve tacizle suçlamasının ardından açıklanmayan bir meblağ karşılığında ilk davanın karara bağlamasının ardından geldi.

"İDDİA EDİLEN KORKUNÇ ŞEYLERİN HİÇBİRİNİ YAPMADIM"

Dosyanın açılmasından dakikalar sonra Combs öfkeli bir şekilde iddiayı yalanladı. Instagram hesabında da paylaşım yapan ünlü rapçi, “YETER YETER. Son birkaç haftadır sessizce oturdum ve insanların karakterime suikast düzenlemeye, itibarımı ve mirasımı yok etmeye çalışmasını izledim.

“Hızlı para arayan kişiler tarafından bana karşı mide bulandırıcı iddialarda bulunuldu. Kesinlikle açık konuşayım: İddia edilen korkunç şeylerin hiçbirini yapmadım. Adım, ailem ve hakikat için savaşacağım” diye yazdı.

Ünlü rapçiye bir dava daha: 17 yaşındaki çocuğa toplu tecavüz ve ticaretiyle suçlanıyor! - Resim : 1

"UTANÇ YAŞATTI"

Suçlamada bulunan son kişi, 2003 yılında Combs ve başka iki kişi tarafından uyuşturulduğunda ve cinsel saldırıya uğradığında 17 yaşında olduğunu iddia ediyor.

Dosyada, iddiada bulunan kişinin "Bayan" olarak anılan bir fotoğrafı yer alıyor. O sırada 34 yaşında olan Combs'un kucağında oturan kadın, saldırının kendisine "20 yıldır hayatını ve kişisel ilişkilerini rahatsız eden önemli duygusal sıkıntı ve utanç duyguları" yaşattığını iddia ediyor.

New York mahkemelerinde açılan davada kadın, iddia edilen cinsel saldırı için maddi tazminat talep ediyor. (Sözcü)