Berkay, Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek bir uygulamayla konser verecek!

Ünlü sanatçı Berkay, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı yılbaşı gecesi unutulmaz bir konser verecek. Ünlü şarkıcı Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek bir uygulama olan JoJo ile bir ilke imza atıyor. Berkay'a bu konserde 2 milyon TL ödenecek.

Berkay, Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek bir uygulamayla konser verecek!

Pop müziğin sevilen ismi Berkay, sokağa çıkma kısıtlamasının yaşanacağı 31 Aralık yılbaşı gecesi, hayranlarına bir konser verecek. Tüm Türkiye'nin evde kalacağı yılbaşı gecesinde bir ilke imza attı. Dijital çağa ayak uyduran Berkay, Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek bir uygulama olan JoJo ile fırtınalar estirecek. 

31 Aralık 2020 gecesi 22:00'da başlayacak ve 2021'in ilk saatlerine kadar sürecek olan konser, Jolly Joker Vadistanbul sahnesinden canlı yayınlanacak. Biletler ise, Biletix'te satışa konuldu.

Berkay, Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek bir uygulamayla konser verecek! - Resim : 1

JoJo'nun sunduğu Odalı Bilet ile unutulmaz bir gece yaşanacak

Berkay konserini kullanıcılar; ister tek başlarına isterse JoJo'nun sunduğu Odalı Bilet kategorisinden alacakları ''tek bir bilet'' ile 5 arkadaşını konser veya etkinliğe telefon numaraları üzerinden kendilerine özel sunulan odada arkadaşlarıyla birlikte izleyebilecek ve sınırsız eğlenceyi gerçek bir konser atmosferinde unutulmaz bir gece yaşayacak.

Berkay yılbaşı gecesi dijital çağda eğlencenin doyasıya yaşandığı, yüksek etkileşimiyle gerçekçi bir platform JoJo'nun hiç bir masraftan kaçınılmayan prodüksiyonu ile en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Berkay, Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek bir uygulamayla konser verecek! - Resim : 2

JoJo, Türkiye 'de bir ilk 

Alt yapı çalışmalarına 2 milyon TL ödenen JoJo'nun Türkiye 'de ilk defa gerçekleştireceği yılbaşı özel konserinde dünden bugüne hit olmuş sevilen şarkılarının yanı sıra sahne de söylemekten hoşlandığı şarkılardan oluşan geniş repertuvarı ile evlere konuk olacak Berkay'a sahnede 10 kişilik orkestrası ve 6 dansçı eşlik edecek.

Rekor izlenme bekleniyor

Biletleri satışa çıktığı an itibariyle yoğun ilgi gören Berkay konseri bir ilke imza attığı gibi rekor izlenme sayısına ulaşacağı bekleniliyor.