Ünlü sanatçı kardeşler arka arkaya ölümden döndü! Behzat Uygur ile Süheyl Uygur dekor kurbanı

Süt Kardeşler oyununu Emine Ün'ün koronavirüse yakalanması ve anne acısı nedeni ile ertelenmişti. Karadeniz turnesinde Süheyl Uygur dekorun altında ezilmekten son anda kurtulduğu öğrenildi. Benzer bir kaza kısa süre önce de Süheyl Uygur'un başına gelmişti.

Ünlü sanatçı kardeşler arka arkaya ölümden döndü! Behzat Uygur ile Süheyl Uygur dekor kurbanı

Kadrosunda Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Emine Ün, Nurten İnan, Ömer Yılmaz, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Elif Gönlüm’ün yer aldığı ve usta oyuncu Nejat Uygur'un yıllar önce sahneye koyduğu "Süt Kardeşler" oyunu tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Kadrosunda Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Emine Ün, Nurten İnan, Ömer Yılmaz, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Elif Gönlüm’ün yer aldığı ve usta oyuncu Nejat Uygur'un yıllar önce sahneye koyduğu "Süt Kardeşler" oyunu tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Karadeniz turnesine çıkan ekip ölümden döndü. İşte detaylar...

Türk Tiyatrosu’nun duayen ismi Nejat Uygur tarafından tiyatroya uyarlanan ‘Süt Kardeşler’, Süheyl Uygur ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından yeniden sahneleniyor. Oyunun kadrosunda Süheyl Uygur ve Behzat Uygur ile birlikte Emine Ün, Ömer Yılmaz, Nurten İnan, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Elif Gönlüm de rol alıyor.

 Karadeniz turnesine çıkan ekip turne sırasında kaza atlattı. Günaydın köşe yazarı İlker Gezici, bugünkü yazısında Süheyl Uygur ile Behzat Uygur’un turne sırasında başına gelenleri kaleme aldı.

Süt Kardeşler oyununu Emine Ün'ün koronavirüse yakalanması ve anne acısı nedeni ile ertelenmişti. 

İşte İlker Gezici'nin o yazısı...

Dekor devrildi son anda kurtuldu 

Süt Kardeşler ekibi Karadeniz turnesine çıktı ancak turnede küçük kazalar da olmuyor değil. Örneğin, geçen hafta oyuna hazırlık yapılırken dekor devrildi.

O sırada dekorun önündeki koltukta oturan Süheyl Uygur, az daha büyük panonun altında kalıyordu. Kendini son anda kurtaran Uygur, adeta ölümden döndü.

Öğrendim ki aynı dekor daha önce yine Behzat Uygur'un üzerine devrilmiş.

Yine yakın zaman önce oyun sırasında bir koltuk kırılmış. Bu kadar ilgi gören ve sevilen Uygur kardeşler bence kurşun döktürsünler, oyuna da nazar dualarıyla çıksınlar. Çok geçmiş olsun. Derleyen Kaynak: Süperhaber