Alişan'dan Will Smith açıklaması: Onlarda namusa bir şey demiyorlar

Ünlü şarkıcı Alişan, Los Angeles’taki Dolby Theatre'da gerçekleşen 94'üncü Oscar Ödülleri'nde Will Smith'in, sahnede sunucu Chris Rock'a attığı tokata ilişkin konuştu.

Los Angeles’taki Dolby Theatre'da gerçekleşen 94'üncü Oscar Ödülleri'nde Will Smith'in, sahnede sunucu Chris Rock'a acımasız tokadının yankıları sürüyor.

Birçok ünlü isim, Hollywood yıldızına sert tepki gösterirken, şiddetin kabul edilemeyeceğini belirtti. Demet Akalın ise "Eline sağlık' diyerek, Will Smith'e destek verdi. Bir diğer şarkıcı Alişan da gösteri dünyasında çok konuşulan tartışmaya dahil oldu.

Eşi hakkında şaka yapan Rock’a sinirlenen Smith’in bu davranışına son yorum Alişan’dan geldi. Kendisine "Siz olsaydınız ne yapardınız, nasıl tepki verirdiniz" diye sorulan ünlü şarkıcı Alişan şunları söyledi:

"Onlarda farklı. Onlarda namusa bişey demiyorlar. Böyle bir olaya bişey dediler yani, anlamadım. Benim karıma böyle bir şey yapılsaydı yerin dibine sokacak bir cümle söylerdim. Namusla ilgili bir şey söylerse aynı şeyi yapardım. Ama çok da tokatlık bir durum değildi. Böyle espriler onlar için normal bir şey. Tokat biraz ağır olmuş ama birisi benim eşime bu şekilde davranırsa tabii ki izin vermem. Onu yerin dibine gömerim, asla izin vermem"