Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'dan şaşırtan itiraf: Hem aldattım, hem aldatıldım!

Şarkıları ve paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Aynur Aydın, katıldığı bir YouTube çarpıcı açıklamada bulundu. Ünlü şarkıcı, "Çok kez ihanete uğradım. İtiraf etmeliyim ki; ben de bir sevgilimi aldattım" dedi.

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'dan şaşırtan itiraf: Hem aldattım, hem aldatıldım!

Yaptığı iç çamaşırlı paylaşımlarla gündem olan ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Seçkin Süngüç ile Fezi Altun'un YouTube kanalında yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk oldu. Programda kendini rahat hissettiğini söyleyerek sorulara içtenlikle cevap veren 35 yaşındaki şarkıcı, özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'dan şaşırtan itiraf: Hem aldattım, hem aldatıldım! - Resim : 1

"SEVGİLİM VAR" 

Ünlü şarkıcı, "Bir sevgilim var, ünlü değil. Eğlenceli biri, beni çok güldürüyor" dedi.

35 yaşındaki Aydın, "Bu arada DM'den (direkt mesaj) bana yürüyenler var. Sadece sempatik bulduklarıma yanıt veriyorum" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'dan şaşırtan itiraf: Hem aldattım, hem aldatıldım! - Resim : 2

"TERK EDEN TARAF BEN OLURUM"

Şu sıralar evlenmeyi düşünmediğini belirten popçu, konuyla ilgili şunları söyledi: İlişkide terk eden taraf genellikle ben olurum. Şimdiye kadar sadece bir kez başıma geldi ama birden fazla ihanete uğradım. İtiraf etmeliyim ki; ben de bir sevgilimi aldattım. İlişkimizin sonuna gelmiştik, ayrılmak üzereydik.

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'dan şaşırtan itiraf: Hem aldattım, hem aldatıldım! - Resim : 3

"KİRALIK BİR SEVGİLİ ARIYORUM" DEMİŞTİ

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Aydın, yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. Aynur Aydın, Twitter hesabından yayınladığı gönderide, "14 Şubat (Sevgililer Günü) için kiralık bir sevgili arıyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'dan şaşırtan itiraf: Hem aldattım, hem aldatıldım! - Resim : 4

"SEZEN AKSU BENCE BU DÜNYADAN DEĞİL"

Türk müziğinin güçlü seslerinden biri olan Sezen Aksu'ya hayran olduğunu söyleyen Aydın, "En büyük hayalim Sezen Aksu ile bir gün düet yapabilmek. O bu dünyadan değil, uzaylı. Hayranlık duyuyorum" dedi.