Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş’ın yatırımı şaşırttı! Evinde muhafaza ediyor

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün basın mensuplarının objektiflerine takıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serttaş, yatırım amaçlı tablo ve obje satın aldığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş’ın yatırımı şaşırttı! Evinde muhafaza ediyor

Snob Magazin'in haberine göre; Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' adlı sergisine eşiyle katıldı. Sergiyi gezen Serttaş, beğendiği bir tabloyu satın aldığını belirtti.

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş’ın yatırımı şaşırttı! Evinde muhafaza ediyor - Resim : 1

"İYİ BİR KOLEKSİYONER OLMAYA ÇALIŞIYORUM"

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, son dönemde yatırım amaçlı tablo ve obje satın aldığını ifade ederek, “"İyi bir koleksiyoner olmaya çalışıyorum. Üç senedir hanımın sayesinde bu işe girdik. Sanat sevgisini çocuklara aşılamaya çalışıyoruz. Babaları zaten sanatın içinde. Resim sanatını da bilsinler ve öğrensinler” açıklamalarında bulundu.

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş’ın yatırımı şaşırttı! Evinde muhafaza ediyor - Resim : 2

"DUVARLARIMIZI SÜSLÜYOR"

Muhabirlerin “Satın aldığınız tabloları nerede saklıyorsunuz?” sorusu üzerine Serttaş, "Duvarlarımızı süslüyor, öyle saklanacak gibi şeyler değil, evimizde duvarlarımızı renklendirecek kadar tablomuz var. Yaklaşık olarak 8-10 tablo satın aldım. Sırf tablo almıyorum yani heykelcikler de var yavaş yavaş topluyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş’ın yatırımı şaşırttı! Evinde muhafaza ediyor - Resim : 3