Emel Müftüoğlu'ndan bomba itiraf: Yanlış anlaşılır demiştim, keşke o klibi...

Armağan Çağlayan’ın YouTube için hazırladığı Dur Bi Dinle programına konuk olan ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu bomba itiraflarda bulundu. Müftüoğlu, "Şimdiki aklım olsa Korkuyorum klibini yayınlamazdım" dedi.

Emel Müftüoğlu'ndan bomba itiraf: Yanlış anlaşılır demiştim, keşke o klibi...

Armağan Çağlayan’ın YouTube için hazırladığı Dur Bi Dinle serisinin bu haftaki konuğu Emel Müftüoğlu oldu. Ünlü şarkıcı müzik kariyerinin ilk yıllarından bugüne kadar yaşadığı zorlukları anlattı. 1994 yılında çektiği ‘Korkuyorum’ klibi hakkında da konuşan Müftüoğlu, ‘bugün olsa o klibi çekmezdim’ dedi.

İşte Emel Müftüoğlu’nun açıklamaları:

"İki kadın el ele, yanak yanağa"

Korkuyorum klibinin çekiminin yapılacağı gün sete yakın arkadaşım İlknur Bozkurt ile gitmiştim. Klipteki erkek rol arkadaşım gelmeyince yönetmenimiz onun yerine İlknur Bozkurt’un oynamasını istedi. Klipte bir sandalın ortasında iki kadın el ele, yanak yanağa çekildi.

 

Emel Müftüoğlu'ndan bomba itiraf: Yanlış anlaşılır demiştim, keşke o klibi... - Resim : 2

"Allah’tan o zaman sosyal medya yokmuş"

Şimdiki aklım olsa o klibi çekmezdim. Çünkü Allah’tan o zaman sosyal medya yokmuş. Kopan gürültüyü hatırlıyorsunuzdur. İlk montajı izlerken yönetmene ‘yanlış anlaşılır’ dedim. O da “anlaşılacaksa, anlaşılsın o patlatacak işi” dedi. Şarkının hikayesi çok özel şimdi anlatmak istemiyorum ama evrenin işleyişine şaşıp kalacaksın. Harun yaşıyor olsaydı iznini alıp anlatmak isterdim. Nur içinde yatsın gıyabında böyle bir şeyi anlatamam.

 

Emel Müftüoğlu'ndan bomba itiraf: Yanlış anlaşılır demiştim, keşke o klibi... - Resim : 4