6 saatte kazandığı para ağızları açık bıraktı

Koronavirüs yasaklarının kalkmasının ardından konserlerine hız kesmeden devam eden Kenan Doğulu'nun konser başına ne kadar kazandığı ortaya çıktı. Beran Saat ile mutlu evliliğini sürdüren Doğulu'nun hem aşktan hem de paradan yüzü gülüyor.

6 saatte kazandığı para ağızları açık bıraktı

Koronavirüs nedeniyle konserler yasaklanmış, pek çok sanatçı zor duruma düşmüştü. Yasakların kalkmasının ardından ünlü isimler yeniden sahne almaya başladı. Sahnelerin aranan isimlerinden birisi olan Kenan Doğulu'nun 6 saatte kazandığı parayı duyan kulaklarına inanamadı. İki konserden bir ev parası kazanan Kenan Doğulu'nun işte konser başına aldığı rakam...

6 saatte kazandığı para dudak uçuklattı

Şarkıları dillere pelesenk olan Kenan Doğulu konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Son iki konserinde 5.5 milyom TL kazanan Doğulu, 11 Ağustos tarihinde yapacağı konser ile birlikte toplam 6 saatte tamı tamına 7.5 milyon TL kazanacak.

6 saatte kazandığı para ağızları açık bıraktı - Resim : 1

Resmen para basıyor

Koronavirüs döneminde şarkıcıların işi ne yazık ki durma noktasına gelmişti. Yasakların ardından pek çok sanatçı yaptığı zararı kapatmak adına bolca konser veriyor. Bu isimlerin başında da Kenan Doğulu geliyor. Son iki haftada resmen darphane gibi para bastı. Doğulu bu ayın ikinci konserini Bodrum'da verecek.

6 saatte kazandığı para ağızları açık bıraktı - Resim : 2

3 konserden 7.5 milyon TL

Kenan Doğulu verdiği 3 konserin toplamından tamı tamına 7.5 milyon TL kazanmış olacak