Ünlü şarkıcı Merve Özbey: "Kendimi çıplakmış gibi hissediyorum"

27 Şubat'ta kızı Elif Özüm'ü kucağına alan Merve Özbey, eşi Kenan Koçak'la dışarı çıktı. Özbey yaptığı instagram paylaşımıyla düşüncelerini anlattı.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey: "Kendimi çıplakmış gibi hissediyorum"

27 Şubat'ta kızı Elif Özüm'ü kucağına alan Merve Özbey, anne olduktan sonra ilk defa dışarı çıktı. Şarkıcı, eşi Kenan Koçak'la kahve içip, alışveriş yaptıktan sonra eve döndü. Düşüncelerini anlatan Özbey, "Bugün bir saat dışarı çıktım. Arabada biraz müzik dinledik. Bir kahve içtik. Eşime çaktırmadan bol bol gökyüzüne baktım. Kitaplarımı alıp eve geldik. Kızı bırakınca içim acıyor gibi oluyor. Annem yanındaydı da çok aklım kalmadı. Derlerdi de inanmazdım ey gidi lohusalık sen nelere kadirsin. Halbuki ilk 20 gün gayet iyiydim" diye yazdı.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey: "Kendimi çıplakmış gibi hissediyorum" - Resim : 1

Sözlerine devam eden şarkıcı, "Tabii bolca da düşündüm. 1.5 seneye yakındır sahnede olmamak başka işlerle uğraşmak. Ne kadar özlediğimi farkettim. İnsan ait olduğu işi yapmayınca kendini çıplakmış gibi hissediyor" dedi.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey: "Kendimi çıplakmış gibi hissediyorum" - Resim : 2

LOHUSALIK NEDİR?

Lohusalık ya da loğusalık bir kadının doğum yaptıktan sonra yaşadığı yaklaşık altı haftalık süreci kapsayan döneme verilen isimdir. Bu dönem, kadınların gebelikte, metabolizma ve genital sistem oluşan değişimlerin geriye döndüğü süreçtir. Lohusalıkta hormon seviyeleri ve rahim boyutları gebelik öncesi seviyelere geriler.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey: "Kendimi çıplakmış gibi hissediyorum" - Resim : 3